Niavis Ulei Caprilis (Ulei de Cocos Fractionat) 100ml

Ulei Caprilis (Ulei de Cocos Fractionat) 100ml

Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate
include in multiple preparate cosmetice, este potrivit si pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii si este extrem de placut pe piele.

Ingrediente: 100% caprylic/ capric trigliceryde

Proprietati: lichid clar aproape inodor, incolor, cu vascozitate redusa. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, imbunatatind absorbtia substantelor active in piele. Spre deosebire de uleiul de cocos, nu isi schimba vascozitatea la variatiuni de temperatura, se emulsifica usor si este foarte stabil oxidativ (suporta încalzirea).

Mod de utilizare: ca ingredient cosmetic, pentru ingrijirea pielii si parului

Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

Tara de origine: Malaezia

Gramaj: 100ml

Acest produs poate fi achizitionat folosind 27 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.