Termeni si conditii - Niavis

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Portal B2B destinat exclusiv vanzarii pentru persoanelor juridice/PFA. 

Utilizarea (vizitarea sau cumpararea de produse) site-lui niavis.ro implica acceptarea unor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand pe site-ul nostru.

ATENTIE!!!

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala , adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

Va rugam sa instiintati clientii in legatura cu toate aceste aspecte.

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de SC BIO NIAVIS TRADE SRL. Proprietarul site-ului este SC BIO NIAVIS TRADE SRL.

SC BIO NIAVIS TRADE SRL are sediul in str. Harmanului 49Z, Brasov, Jud. Brasov, Romania. Adresa de email [email protected]. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J08/950/2014, codul fiscal este RO33305818 si are contul IBAN RO75BTRLRONCRT0259580201 deschis la Banca Transilvania.

DREPTURI DE MARCA

Numele Niavis si logo-ul Niavis sunt marci inregistrate de catre SC BIO NIAVIS TRADE SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC BIO NIAVIS TRADE SRL constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului niavis.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea niavis.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul niavis.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SC BIO NIAVIS TRADE SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul niavis.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. SC BIO NIAVIS TRADE SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele niavis.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

SC BIO NIAVIS TRADE SRLL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC BIO NIAVIS TRADE SRL, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC BIO NIAVIS TRADE SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma SC BIO NIAVIS TRADE SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC BIO NIAVIS TRADE SRLL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SC BIO NIAVIS TRADE SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legilor in vigoare conditiile de retur pentru persoane juridice sunt stabilite de comun acord intre cele doua parti implicate. Conditiile de retur SC BIO NIAVIS TRADE SRL sunt comunicate fiecarui partener inca de la inceput astfel incat acestea sa fie bine intelese si respectate de la inceput. Acestea difera in functie de gama/produse si pot fi diferite un functie de relatia comerciala dintre cele doua parti implicate.

Orice conflict aparut intre SC BIO NIAVIS TRADE SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

PLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR

Niavis.ro va ofera posibilitatea achitarii comenzilor dumneavoastra prin card bancar VISA/MASTERCARD.

Aceasta facilitate va este oferita prin intermediul procesatorului de plati PAYU, care este principalul integrator de plati online Romania si ofera magazinelor online o modalitate simpla, rapida si sigura de acceptare a platilor pentru clientii sai.

In momentul in care selectati aceasta metoda de plata, veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra. Deorece datele cardului dumneavoastra sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor Niavis sau oricaror altor persoane neautorizate. 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC BIO NIAVIS TRADE SRL, cu sediul in Brasov, str. Zizinului 109Bis, jud. Brasov, numar de ordine in Registrul Comertului J08/950/2014, Cod unic de identificare RO33305818, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul niavis.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii SC BIO NIAVIS TRADE SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre SC BIO NIAVIS TRADE SRL. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de SC BIO NIAVIS TRADE SRL., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea SC BIO NIAVIS TRADE SRL.

SC BIO NIAVIS TRADE SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, SC BIO NIAVIS TRADE SRL va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre SC BIO NIAVIS TRADE SRL. si nu vor fi dezvaluite tertilor. SC BIO NIAVIS TRADE SRL. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru SC BIO NIAVIS TRADE SRL din Brasov, str. Zizinului 109Bis, Brasov, Jud. Brasov. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI


1. Politica de utilizare Cookie-uri 
Aceasta politica se refera la cookie-urile si pagina web operate de SC BIO NIAVIS TRADE SRL. (denumita in continuare NIAVIS).  

2. Ce sunt Cookie-urile? 
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome. Firefox) si este complet ?pasiv? (NU contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului sau alte informatii confidentiale). 
  
3. La ce sunt folosite Cookie-urile? 
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intrun mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile NIAVIS pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: ? preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. 
  
4. Ce Cookie-uri se folosesc? 
Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.  

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site? 
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de: 
Cookie-uri de performanta a site-ului 
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor 
Cookie-uri pentru geotargetting 
Cookie-uri de inregistrare 
Cookie-uri pentru publicitate 
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate  
  
6. Contin Cookie-urile date personale? 
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caaracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.  

7. Stergerea Cookie-urilor 
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web. 
  
8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet? 
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. 
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online ? ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare. 
Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont): 
Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului ? categorii de produse si servicii. 
Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor ? retinerea parolelor. 
Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search). 
Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor ? limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site. 
Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator. 
Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics ? cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 13.08.2018