Niavis Ulei de Ricin 50ml

Ulei de Ricin 50ml

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Uleiul de ricin este un lichid gras, non-volatil, de culoare galbuie, cu o textura vascosa, ce se extrage din semintele de ricin (Ricinus communis). Acest tip de ulei este utilizat inca din cele mai vechi timpuri, datorita efectelor deosebit de benefice asupra organismului uman, descoperite prin diverse studii si cercetari. Datorita concentratie mare de acizi grasi nesaturati, acest ulei presat la rece prezinta deosebite proprietați antioxidante, antiinflamatorii si antimicrobiana.

La nivel mondial, pe o perioada de mii de ani, uleiul de ricin era folosit pentru uzul extern in tratarea diverselor afectiuni. Spre exemplu, egiptenii foloseau acest ulei presat la rece pentru tratarea iritatiilor oculare si ale pielii. In India, este considerat un produs antibacterian puternic si se foloseste drept ingredient de baza in medicina ayurvedice.

Acesta face parte din gama uleiurilor purtatoare (de tip baza). Se poate mixa cu diverse uleiuri esentiale, facilitand extinderea produsului pe piele, este in deosebi folosit in industria cosmetica, pentru crearea diverselor creme, lotiuni, masti faciale etc.

Ingrediente: 100% ulei de ricin presat la rece (Ricinus Communis)

Compozitie: acid palmitic <2.0, acid stearic <2.5, acid oleic 2.5-7.0, acid ricinoleic 85.0-95.0, acid linoleic 2.5-7.0, acid linolenic <1.0, acid icosenoic <1.0

Metoda de obtinere: este un produs vegan, fara parabeni si fara modificari chimice, realizat din semintele de ricin, prin presarea la rece.

Beneficii: 

  • are un rol important in calmarea pielii si hidratarea acesteia
  • stimuleaza productia de colagen din celule
  • ingrijeste pielea afectata de crapaturi, iritatii, cicatrici si pete provocate de soare
  • stimuleaza la cresterea parului, a genelor si a sprancenelor, intareste unghiile si le ofera un aspect neted

Sugestii de utilizare

  • ten si corp                     

– poate fi utilizat in stare de baza, ca atare- prin aplicare direct pe piele, par si unghii

– se poate combina cu diverse uleiuri esentiale pentru masaj si hidratare a pielii

– se poate mixa cu alte ingrediente cosmetice precum: creme pentru tratarea cicatricilor, unguente pentru vindecarea ranilor provocate de soare si arsuri

♥ sugestii de mixare cu uleiuri esentiale: tea tree, bergamota, ulei de cocos, apa de trandafir

  • scalp si par

– aplicat pe scalp, hidrateaza intens pielea si stimuleaza cresterea parului

– inserat in sampon, masca sau balsam, contribuie la regenerarea firului de par

– ii ofera parului un aspect mai lucios si inchis la culoare, datorita nutrientilor care retin umiditatea in interiorul firului de par

– in cosmetica este folosit ca ingredient in masca pentru par, sampon, balsam si diverse seruri

♥ sugestii de mixare cu uleiuri esentiale: menta, ulei de jojoba, lavanda si ulei de cocos

Precautii: Este adresat exclusiv uzului extern. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

Tara de origine: India

Gramaj: 50ml

Acest produs poate fi achizitionat folosind 8 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.