Niavis Ulei Esential de Rozmarin 10ml

Ulei Esential de Rozmarin 10ml

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Ulei esential de rozmarin Niavis, este compus din planta puternic aromata, usor picanta si lemnoasa de rozmarin. Rozmarinul este utilizat inca din vremurile antice, datorita propietatilor sale medicinale.


COMPOZITIE: ulei esential de rozmarin


BENEFICII: stimuleaza sistemul nervos, alunga oboseala si stresul, contribuie la imbunatatirea concentratiei si memoriei. Este un calmat pentru sistemul respirator, cu proprietati expectorante, decongestionante si mucolitice. De asemenea, prin masaj abdominal calmeaza crampele si spasmele abdominale, ideal si pentru ameliorarea discomfortului muscular. Este un bun remediu impotriva caderii parului, confera stralucire si stimuleaza regenerarea acestuia.


MOD DE UTILIZARE: Uleiul esential de rozmarin se utilizeaza diluat cu alte uleiuri de tip baza.


RECOMANDARI DE UTILIZARE:



  • Inhalatii: Intr-un vas cu apa calda se adauga 3-5 picaturi de ulei esential, dupa care se acopera capul cu un prosop. Se inhaleaza aburii pentru cateva minute.

  • Masaj: In uleiul pentru masaj se adauga 4-6 picaturi de ulei esential. Se maseaza zonele dorite.

  • Aromaterapia: Se dizolva 3-5 picaturi de ulei esential in 50ml apa calda, urmand sa se evapore apa impreuna cu parfumul uleiului esential.

  • Bai relaxante: Se adauga 6-10 picaturi de ulei esential de rozmarin in apa calda. Se recomanda 5-10 minute de relaxare in cada.


CONTRAINDICATII: Se recomanda testarea produsului in pliul cotului. Pe pielea sensibila, pot aparea iritatii sau roseata locala.


TARA DE ORIGINE: Spania


GRAMAJ: 10ml

Acest produs poate fi achizitionat folosind 12 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.