Niavis Ulei Esential de Lemongrass 10ml

Ulei Esential de Lemongrass 10ml

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Uleiul esential de lemongrass- Niavis are un parfum de citrice si nunate ierboase, fresh si revigorant cu aroma de lamaie.


COMPOZITIE: ulei esential de lemongrass


BENEFICII: tonic muscular, se utilizeaza adesea in terapiile de recuperare fizica, ofera un plus de energie, alunga starile de angoasa, depresie si stres. De asemenea, are rol in imbunatatirea capacitatii de concentrare, revigorare a mintii si generarea de emotii pozitive si este un ulei potrivit pentru detox.


MOD DE UTILIZARE: Uleiul esential de lemongrass, se recomanda a fi diluat in apa sau alte uleiuri de citrice, dar se poate utiliza si in starea lui naturala.


RECOMANDARI DE UTILIZARE:



  • Tratament: se aplica impreuna cu crema de zi pentru reducerea senzatiei de ten gras, incarcat.

  • Masaj: 5-6 picaturi de ulei esential lemongrass se amesteca cu un ulei tip baza si se maseaza usor zona dorita.

  • Aromaterapia: Se amesteca 4-6 picaturi de ulei esential cu apa din vasul arzatorului iar in timpul procesului de incalzire a apei, impreuna cu aceasta se evapora parfumul uleiului esential de lemongrass.


CONTRAINDICATII: Se recomanda testarea produsului in pliul cotului. Pe pielea sensibila, pot aparea iritatii sau roseata locala.


TARA DE ORIGINE: India


GRAMAJ: 10ml

Acest produs poate fi achizitionat folosind 12 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.