Niavis Ulei Esential de Portocale 10ml

Ulei Esential de Portocale 10ml

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Cu versatilitatea sa si aroma minunată de citrice, uleiul esential de portocala este unul dintre cele mai populare uleiuri esentiale aromaterapeutice. Este recunoscut pentru aroma si parfumul inviorator ce aduce prospetime, dar si pentru rolul important asupra sistemului imunitar datorita continutului de antioxidanti si de vitamine precum A si C. 

COMPOZITIE: 100% ulei esential de portocale (Citrus Aurantium Dulcis)

BENEFICII: antioxidant, antibacterian, afrodisiac, purifiant, tonic, reconfortant. Sprijina sistemul imunitar, alunga starile de anxietate si neliniste, contribuie la un somn linistit. Diluat, este recomandat si pentru tenul mixt sau gras, regland secretia de sebum, netezeste tenul diminunad liniile fine ale ridurilor.

MOD DE UTILIZARE: se adreseaza doar uzului extern si poate fi foarte bine combinat cu alte tipuri de uleiuri esentiale precum: Bergamota, Cuisoare, Lamaine, Tamaie, etc.

RECOMANDARI DE UTILIZARE:

  • Masaj: 4-6 picaturi de ulei esential de portocale se amesteca cu uleiul pentru masaj. Acesta contribuie la o stare de bine si relaxare, confera pielii tonus si elasticitate, indeparteaza aspectul de celulita prin stimularea circulatiei sangelui si ajuta la calmarea iritatiilor.
  • Bai relaxante: Intr-o cada cu apa calda se adauga 5-10 picaturi (dupa preferinta intensitatii mirosului). Se recomanda 10 minute de relaxare in cada cu inspiratii profunde ale aburilor cu vapori de ulei esential.
  • Cosmetica: Cateva picaturi de ulei esential de portocale se adauga in crema de zi sau intr-un ulei vegetal pentru reimprospatarea si regenerarea pielii. De asemenea pot fi adaugate cateva picaturi in samponul pentru par, oferindu-i acestuia stralucire, volum si tonifiere.
  • Aromaterapie: 3-6 picaturi de ulei esential se amesteca in apa difuzorului si prin incalzire se va degaja un aer curat, de prospetime care contribuie la starea de bine.

CONTRAINDICATII: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

TARA DE ORIGINE: Brazilia

GRAMAJ: 10ml

Acest produs poate fi achizitionat folosind 12 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.