Niavis Ulei Esential de Menta 10ml

Ulei Esential de Menta 10ml

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Uleiul Esential de menta- Niavis, confera o atmosfera plina de prospetime, datorita parfumului puternic cu note ierboase si racoroase. Menta face parte din familia Lamiaceae, raspandite la nivel global si este recunoscuta pentru efectele revigorante si energizante care amplifica starea interioara de bine.

COMPOZITIE: 100% ulei esential de menta (Mentha Arvensis)

BENEFICII: deriva din proprietatile antiseptice, antispasmice si din substantele de stimulare. Uleiul esential de menta combate starile de oboseala si epuizare nervoasa, imbunatatiind capacitatea de concentrare. Ajuta la calmarea durerilor de cap, inlaturarea migrenelor, a stresului si a starilor de anxietate. Este cunoscut faptul ca menta amelioreaza simptomele alergiilor sezoniere si ale racelilor comune, totodata fiind o planta cu efecte calmante, recomandata in tratarea durerilor abdominale si in indigestie.

MOD DE UTILIZARE: Uleiul esential de menta de la Niavis, este adresat doar uzului extern. Se recomanda a fi aplicat pe piele doar in urma diluarii acestuia intr-un ulei de tip baza.

RECOMANDARI DE UTILIZARE:

  • Masaj: Se dilueaza 5-6 picaturi de ulei esential in 10 ml ulei de tip baza. Se amesteca bine, iar ulterior se poate aplica pe piele pentru masarea zonei dorite.
  • Bai relaxante: Intr-o cada cu apa calda se adauga 5-10 picaturi (dupa preferinta intensitatii mirosului). Se recomanda 10 minute de relaxare in cada cu inspiratii profunde ale aburilor cu vapori de ulei esential. In cazul pielii sensibile, se recoamanda diluarea uleiului esential intr-o lingurita de ulei de tip baza.
  • Inhalatii: Intr-un vas de 100ml cu apa fierbinte, se adauga 8 picaturi de ulei esential de menta dupa care se acopera capul cu un prosop si se inspira vaporii pentru cateva minute. Se recomanda pe tot parcursul acestei proceduri sa se mentina ochii inchisi, vaporii pot provoca senzatie de usturime.
  • Aromaterapie: In 50ml de apa incalzita in vasul arzatorului de aromaterapia, se adauga 3-5 picaturi de ulei esential de menta. Prin procesul de degajare a vaporilor de apa se va distribui in camera si parfumul uleiului esential de menta.

CONTRAINDICATII: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

TARA DE ORIGINE: India

GRAMAJ: 10ml

Acest produs poate fi achizitionat folosind 14 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.