Niavis Vanilie de Bourbon Pulbere Ecologica /BIO 20g

Vanilie de Bourbon Pulbere Ecologica/BIO 20g

Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Descoperiți aroma intensă și autentică a vaniliei de Bourbon ecologică de la Niavis, un ingredient esențial pentru toate rețetele de patiserie și deserturi. Pulberea de vanilie de Bourbon, obținută din păstăi de vanilie cultivate în mod sustenabil, oferă o notă rafinată și sofisticată preparatelor dumneavoastră. Ideală pentru cei care apreciază calitatea superioară și puritatea ingredientelor naturale, vanilia de Bourbon ecologică de la Niavis transformă fiecare rețetă într-o adevărată capodoperă culinară.

Vanilia de Bourbon este considerată cea mai fină și de înaltă calitate varietate de vanilie. Cultivată în regiunile tropicale, păstăile de vanilie Bourbon sunt cunoscute pentru conținutul lor ridicat de vanilină, compusul responsabil pentru aroma distinctă și intensă. Vanilia Bourbon este ideală pentru îmbunătățirea gustului și aromelor în diverse rețete.

  • 100% Ecologică: Produsul este certificat ecologic, garantând că păstăile de vanilie sunt cultivate fără pesticide și alte substanțe chimice dăunătoare.
  • Aromă intensă: Vanilia de Bourbon este recunoscută pentru aroma sa bogată și complexă, fiind preferată de bucătari și patiseri din întreaga lume. Pulberea de vanilie Bourbon oferă o aromă naturală, bogată și complexă, transformând orice preparat într-o delicatesă culinară. Este perfectă pentru îmbunătățirea gustului prăjiturilor, biscuiților, cremei de vanilie, înghețatei și altor deserturi.
  • Fără aditivi și conservanți: Produsul nu conține aditivi artificiali, conservanți sau arome artificiale, oferindu-vă o sursă pură și naturală de vanilie. Este ideală pentru persoanele care doresc să evite ingredientele artificiale și să utilizeze produse naturale și ecologice.
  • Versatilitate în bucătărie: Pulberea de vanilie poate fi utilizată într-o varietate de rețete, de la deserturi și produse de patiserie, la băuturi și preparate savuroase, oferindu-vă multiple modalități de a beneficia de aroma sa intensă.
  • Aromă desăvârșită: Vanilia Bourbon oferă o aromă mult mai intensă și mai complexă decât alte varietăți de vanilie, fiind ideală pentru preparatele gourmet și rețetele rafinate.

Idei de utilizare:

  1. Prăjituri și biscuiți:

    • Adăugați 1-2 lingurițe de pulbere de vanilie în aluatul pentru prăjituri sau biscuiți pentru a obține un gust intens de vanilie.
  2. Crema de Vanilie:

    • Ingrediente: Lapte, zahăr, ouă, pulbere de vanilie Bourbon Niavis, amidon de porumb.
    • Mod de preparare: Încălziți laptele cu pulberea de vanilie, amestecați cu zahărul și amidonul de porumb, adăugați ouăle și gătiți până când crema se îngroașă. Lăsați să se răcească și folosiți în deserturi.
  3. Înghețată de Vanilie:

    • Ingrediente: Lapte, smântână, zahăr, pulbere de vanilie Bourbon Niavis.
    • Mod de preparare: Amestecați toate ingredientele și turnați compoziția în aparatul de înghețată. Lăsați să se congeleze și savurați o înghețată cremoasă și aromată.
  4. Băuturi:

    • Adăugați un vârf de linguriță de pulbere de vanilie în cafea, ceai sau smoothie-uri pentru a le îmbogăți aroma.

Vanilia de Bourbon ecologică de la Niavis este ideală pentru bucătarii profesioniști și amatori care doresc să adauge un ingredient de înaltă calitate în rețetele lor. Este perfectă pentru familii, patiseri și toți cei care apreciază aroma autentică și intensă a vaniliei pure.

Pulberea se obtine prin uscarea si macinarea manuala a pastailor plantei pentru a-si dezvolta si pastra aroma inconfundabila.

Ingrediente: 100% Vanilie de Bourbon*
             * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA

Informatii nutritionale/100g:
Energie............399kcal/1683kj
Grasimi............10g
    din care grasimi saturate........0g
Carbohidrati.......71.3g
    din care zaharuri.................26.4g
Proteine...........5.7g
Fibre ...............10g
Sare................0g

Recomandari de utilizare: se poate adauga in deserturi, produse de patiserie, smoothie-uri, ceai, cafea sau in lapte.

Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.

PRODUSUL NU CONTINE ALERGENI!

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine: Sri  Lanka

Gramaj: 20g

Acest produs poate fi achizitionat folosind 66 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.