Niavis Orez Integral 1000g

Orez Integral 1000g

Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Orezul integral este considerat cereala integrala deoarece nu isi pierde din nutrienti cand este preparat fiind o sursa importanta de grasimi sanatoase, fibre, antioxidanti, fier, zinc, magneziu si alte vitamine.

Ingrediente: 100% orez integral

Informatii nutritionale/100g:
Energie............353kcal / 1477kj
Grasimi............1.9g
    din care grasimi saturate...0.5g
Carbohidrati.....76.8g
    din care zaharuri................0.8g
Proteine...........7.1g
Fibre ...............8.7g
Sare...............0.01g

Mod de utilizare: se pune la inmuiat cateva ore, apoi se fierbe in apa cu sare. Se poate face budinca de orez cu lapte si scortisoara, se adauga la salate, tocanite, ciorbe sau chiftelute. Se poate face si paine cu acest orez nutritiv si delicios.

Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.

PRODUSUL NU CONTINE ALERGENI!

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine: Tailanda

Gramaj: 1000g




Acest produs poate fi achizitionat folosind 20 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.