Niavis Bicarbonat de Sodiu 250g

Bicarbonat de Sodiu 250g

Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Bicarbonatul de Sodiu este un agent alcalinizant si un inlocuitor perfect pentru mai multe produse de igiena personala, curatenie si dezodorizare. Acesta a reusit sa castige increderea multor consumatori, datorita numarului mare de intrebuintari si a nenumaratelor beneficii pe care le are in gospodarie, dar si asupra sanatatii.

Ingrediente: 100% Bicarbonat de Sodiu

Informatii nutritionale/100g
Energie.................... 0kcal
Grasimi.................... 0g
Carbohidrati........ 0g
Proteine.................. 0g
Fibre ......................... 0g
Sodiu(Na)......... 27.4g

Proprietati:

  • antifungice
  • antibacteriene
  • antimicrobiene
  • antiinfalamtoare
  • antiseptice

Beneficii:

  • trateaza arsurile la stomac, prin neutralizarea acidului din stomac
  • poate fi un bun inlocuitor al apei de gura, ajutand la reimprospatarea respiratiei, avand proprietati antibacteriene
  • are efecte in albirea dintilor, inlaturarea placii bacteriene si antimicrobiene
  • inlocuieste deodorantul, bicarbonatul prin efectele antibacteriene, inlatura mirosul neplacut, facand transpiratia mai putin acida
  • elimina senzatia de mancarime si arsura, in combinatie cu ovazul sau amidonul de porumb cresc efectele
  • curata fructele si legumele, pesticidele sunt inlaturate daca fructele si legumele sunt tinute in apa cu bicarbonat de sodiu

PRODUSUL NU CONTINE ALERGENI!
Nu contine urme de Aluminiu sau Gluten.

Recomandari de utilizare:
Uz intern: o lingurita de Bicarbonat de sodiu se amesteca cu un pahar cu apa
Uz extern: se foloseste impreuna cu sarea de baie, se adauga intre 5 si 10 g la 1 l de apa

Alte modalitati de folosire: se poate folosi la preparatele de panificatie. Painea cu bicarbonat de sodiu are o coaja crocanta delicioasa si un miez dens cu gust deosebit si se face foarte usor scurtand timpul de prreparare fata de o paine clasica. Bicarbonatul se mai poate folosi la fursecuri, biscuiti,  prajituri, gogosi, clatite americane sau fagure de caramel.

In gospodarie utilizarile sale sunt nenumarate: curata si albeste. De aceea se poate folosi la retete de pasta de dinti sau ca atare pentru igiena dentara, se pot prepara solutii pentru curatarea  de obiecte sanitare, vase, suprafete diverse, impreuna cu otet, apa si detergent de vase formeaza o solutie de curatenie universala. Ajuta la albirea sosetelor, hainelor ingalbenite sau pentru a curata incaltamintea foarte murdara. Ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute si se poate utiliza la compozitia deodorantelor solide facute in casa, ajuta la curatarea petelor intarite de la cratite si tigai. In combinatie cu apa ajuta la calmarea mancarimilor de pe piele cauzate de diversi factori.

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine: Bulgaria

Acest produs poate fi achizitionat folosind 10 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.