Niavis Merisoare Ecologice/BIO Indulcite cu Suc de Mere 125g

Merisoare Ecologice/BIO 125g

Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Dintre toate fructele cunoscute, Merisoarele - indulcite cu suc de mere - contin cei mai multi antioxidanti, ceea ce le poate transforma in importante arme de aparare a organismului uman. In compozitia lor, veti regasi acizi (citric, lactic), proteine, vitamina A, B1, B2, B3, C, E, dar si uleiuri si saruri minerale.

Ingrediente: 60% Merisoare*, 39% suc de mere* concentrat, <1% Ulei ecologic de Floarea Soarelui*
        * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA

Informatii nutritionale/100g

Energie............320kcal/1367kj

Grasimi............2.2g

           din care grasimi saturate.....1g

Carbohidrati.....83g

            din care zahar................68g

Proteine...........3g

Fibre ...............8g

Sare................0.08g

Informatii alergenice: produsul contine ulei de floarea soarelui <1%!

Mod de utilizare: se pot adauga la cerealele de la micul dejun, iar alaturi de nuci si seminte creaza o gustare delicioasa. Se mai pot adauga la budinca de paine sau de chia, gris cu lapte, orez cu lapte, salam de biscuiti, batoane proteice, bilute energizante. Sunt un adaos delicios si paine, banana bread, la checuri, briose sau inghetata.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine: Canada

Acest produs poate fi achizitionat folosind 22 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.