Niavis Fulgi de Magneziu pentru Baie (Sare Nigari) 500g

Fulgi de Magneziu pentru Baie (Sare Nigari) 500g

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Cunoscuti si sub denumirea de sare nigari sau clorura de magneziu, fulgii de magneziu pentru baie sunt un mineral solid de culoare alba, cu numeroase beneficii pentru sanatate si cu o gama variata de utilizari.
Baile cu fulgi de magneziu ajuta la relaxarea si calmarea muschilor obositi si tensionati.

Ingrediente: clorura de magneziu

Mod de utilizare: doar pentru uz extern, ca adaos in apa de baie.
Se adauga aproximativ 4-5 linguri in apa din cada, preferabil în zona jetului de apa în timpul umplerii cazii, pentru o dizolvare mai rapida. Baia poate dura 10 - 15 minute, preferabil fara utilizarea de sapun, dupa care se recomana un timp de odihna de 1 ora;

Atentie: nu se recomanda folosirea în cazul pielii cu leziuni si plagi deschise si nici in cazul inflamatiilor severe, al infectiilor cutanate sau al arsurilor.

La primele utilizari s-ar putea să experimentati o senzatie de furnicaturi la nivelul pielii. Acest lucru ar putea indica nivelul scazut de magneziu din organism si este rezultatul absorbtiei rapide a magneziului prin pori. Cu timpul senzatia dispare pentru că absorbtia are loc imediat.

A nu se ingera, a se evita contactul cu ochii.

Mod de depozitare: fulgii de magneziu sunt foarte higroscopici si absorb umezeala din aer foarte repede. A se pastra intr-un mediu uscat, ferit de umezeala.

Tara de origine: Germania

Gramaj: 500g

Acest produs poate fi achizitionat folosind 17 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.