Niavis Fulgi de Magneziu pentru Baie (Sare Nigari) 500g

Fulgi de Magneziu pentru Baie (Sare Nigari) 500g

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Ce înseamnă pentru tine un moment de relaxare? Pentru noi, e presărat cu fulgi de magneziu pentru baie, care ne ajută să ne destindem după o zi solicitantă.

Dacă îți sună inedit, merită să știi că fulgii de magneziu sunt o formă cu o concentrație ridicată a sării Nigari, denumită și clorură de magneziu. Ai șansa să te bucuri de o formulă aparte de magneziu, cu absorbție transdermică, prin adăugarea fulgilor de magneziu în apa de baie.

Nu uita că magneziul este un mineral indispensabil pentru organism, prezent în sute de procese biochimice. Iar dacă ai în plan un moment de respiro, „mineralul antistres” face parte din rețeta de succes. 

În plus, fulgii de magneziu îți oferă mai mult decât un moment de relaxare intens. Printre avantaje se regăsesc:

  • detoxifierea organismului;
  • hidratarea pielii în profunzime;
  • calmarea durerilor articulare;
  • detensionarea mușchilor;
  • combaterea episoadelor de insomnie;
  • instaurarea echilibrului mental.

Cum acționează fulgii de magneziu pentru baie?

Pielea umană e un mecanism complex, care îndeplinește 3 funcții esențiale: asigură protecție, reglează temperatura corpului și favorizează eliminarea toxinelor prin transpirație. Textura poroasă a pielii permite eliminarea toxinelor și a metalelor grele, dar și absorbția de substanțe benefice, precum magneziul sub formă de fulgi de baie.

Deși reprezintă un mod de administrare plăcut și ușor, ține cont că absorbția transdermică a magneziului este o variantă suplimentară de prevenire a carenței în organism. Pentru rezultate vizibile, este important să alegi o dietă echilibrată, menită să corecteze un posibil deficit. 

În acest sens, consumă regulat caju, semințe de dovleac, spanac, avocado, orez brun, fasole verde.

Presară fulgi de magneziu peste momentele stresante și ai grijă de tine! 

Niavis te încurajează să adaugi un produs nou în rutina ta de îngrijire și să te bucuri din plin de beneficii.

Ingrediente: clorura de magneziu

Mod de utilizare: doar pentru uz extern, ca adaos in apa de baie.
Se adauga aproximativ 4-5 linguri in apa din cada, preferabil în zona jetului de apa în timpul umplerii cazii, pentru o dizolvare mai rapida. Baia poate dura 10 - 15 minute, preferabil fara utilizarea de sapun, dupa care se recomana un timp de odihna de 1 ora;

Atentie: nu se recomanda folosirea în cazul pielii cu leziuni si plagi deschise si nici in cazul inflamatiilor severe, al infectiilor cutanate sau al arsurilor.

La primele utilizari s-ar putea să experimentati o senzatie de furnicaturi la nivelul pielii. Acest lucru ar putea indica nivelul scazut de magneziu din organism si este rezultatul absorbtiei rapide a magneziului prin pori. Cu timpul senzatia dispare pentru că absorbtia are loc imediat.

A nu se ingera, a se evita contactul cu ochii.

Mod de depozitare: fulgii de magneziu sunt foarte higroscopici si absorb umezeala din aer foarte repede. A se pastra intr-un mediu uscat, ferit de umezeala.

Tara de origine: Germania

Gramaj: 500g

Acest produs poate fi achizitionat folosind 17 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.