Niavis Sare Amara (Sare Epsom) 500g

Sare Amara (Sare Epsom) 500g

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Știai că poți corecta deficitul de magneziu în mod transdermic, folosind sare amară în apa de baie? Sarea amară, mai populară sub denumirea de sare Epsom, este un compus mineral, apreciat pentru proprietățile sale antifungice și antimicrobiene. 

Acest produs benefic pentru sănătate contribuie la refacerea rezervei de magneziu din organism. Fiind la bază un sulfat, asigură cu succes absorbția acestui nutrient esențial în peste 300 de procese biochimice din organism. 

Prin simpla adăugare a sării amare în apa de baie poți beneficia de: 

  • ameliorarea migrenelor;
  • relaxarea mușchilor și prevenirea crampelor musculare;
  • redobândirea echilibrului emoțional și reglarea programului de somn prin producția de melatonină;
  • ameliorarea inflamațiilor din corp, mai ales la nivel articular;
  • prevenirea și combaterea micozei unghiilor;
  • eliminarea toxinelor și a metalelor grele din organism;
  • intensificarea frumuseții pielii prin îndepărtarea celulelor moarte.

Sarea amară: ce implică absorbția transdermică?

Dacă ești obișnuit cu suplimentele în forme standard (capsule, comprimate), este posibil ca absorbția transdermică să-ți sune inedit, și totodată complicat. Însă este un proces simplu, menit să prevină deficitul de magneziu într-o manieră plăcută, la îndemâna oricui.

Prin absorbție transdermică trebuie să înțelegi o modalitate de asimilare a unui nutrient prin intermediul pielii. Tot ce trebuie să faci este să adaugi 4 - 5 linguri de sare Epsom în apa de baie, sub un jet călduț de apă, pentru a facilita dizolvarea acesteia. 

Contactul acestui sulfat de magneziu cu apa de baie favorizează crearea fenomenului de osmoză inversă, un proces benefic pentru eliminarea toxinelor din organism, permițând magneziului și sulfiților să pătrundă în organism și să acționeze în avantajul tău. 

Ține minte că sarea amară se poate folosi ca adaos în apa de baie și este destinată doar pentru uz extern. 

Alungă și tu grijile de peste zi prin acest ritual simplu și benefic pentru organism. Niavis îți pune la dispoziție o variantă de înaltă calitate, cu efect terapeutic vizibil, pe care o poți integra cu ușurință într-un scrub homemade.

Folosește sare amară în apa de baie și experimentează relaxarea într-un mod diferit! 

Cunoscuta si sub denumirea de sare epsom sau sulfat de magneziu, sarea amara este un mineral solid de culoare alba, cu numeroase beneficii pentru sanatate si cu o gama variata de utilizari.


Ingrediente: sulfat de magneziu heptahidrat

Mod de utilizare: doar pentru uz extern, ca adaos in apa de baie.
Se adauga aproximativ 4-5 linguri in apa din cada, preferabil în zona jetului de apa în timpul umplerii cazii, pentru o dizolvare mai rapida. Baia poate dura 10 - 15 minute, preferabil fara utilizarea de sapun, dupa care se recomana un timp de odihna de 1 ora;

Atentie: nu se folosește sub forma de baie în cazul pielii cu leziuni si plagi deschise si nici in cazul inflamatiilor severe, al infectiilor cutanate sau al arsurilor.

A nu se ingera, a se evita contactul cu ochii.

Mod de depozitare: a se pastra intr-un mediu uscat si racoros (temperatura mai mica de 25 °C), intr-un recipient inchis.

Tara de origine: Germania

Gramaj: 500g

Acest produs poate fi achizitionat folosind 17 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.