Solgar Fish Oil Concentrate 1000mg 60 softgels

Fish Oil Concentrate 1000mg 60 softgels

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Fish Oil Concentrate 1000mg de la SOLGAR este o sursă naturală de acizi grași Omega-3 polinesaturați EPA & DHA, sub formă de concentrat din ulei de pește.

Grăsimile bune, cunoscute și sub denumirea de acizi grași Omega-3, sunt acizi grași esențiali – numiți astfel (esențiali), pentru că organismul nu este capabil să îi sintetizeze de unul singur.

SOLGAR Fish Oil Concentrate 1000mg este alcătuit din cele mai importante tipuri de Omega-3, EPA (acid eicosapentanoic) și DHA (acid decosahexanoic). Aceștia se regăsesc cel mai des în peștele gras precum sardinele, macroul și somonul.

Atât EPA cât și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii, susțin sănătatea creierului și a ochilor și sunt un suport excelent pentru sănătatea și starea de bine zilnică.

Produsul Fish Oil Concentrate 1000mg de la SOLGAR conține un echilibru ideal de activi Omega-3 și este distilat la nivel molecular pentru a elimina urmele de mercur din componență.

EPA și DHA contribuie la:
- menținerea nivelului trigliceridelor în limite normale
- buna funcționare a creierului
- buna funcționare a inimii

DHA contribuie la menținerea sănătății ochilor.

Fiecare capsulă moale asigură: 
Fish Oil Concentrate - 1000 mg
Eicosapentaenoic Acid (EPA)†  - 160 mg
Docosahexaenoic Acid (DHA)†  - 100 mg

Mod de administrare: a se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă moale pe zi, preferabil în timpul mesei sau conform recomandărilor medicului specialist sau ale farmacistului.

Precautii: dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți sub tratament medicamentos sau suferiți de o condiție medicală preexistentă, vă rugăm consultați medicul specialist înainte de administrare.

Ambalaj: 60 capsule moi

Producător: Solgar Inc., SUA

Acest produs poate fi achizitionat folosind 106 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.