Solgar MenoPrime tablete 30s

MenoPrime tablete 30s

Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule & Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

MenoPrime reprezintă o combinație unică a doua extracte botanice studiate clinic, Șofran (affron®) și Rubarba Siberiană (ERr-731®), ce acționează ca un tonic fără hormoni, pe bază de extracte botanice, destinat femeilor mature.

Rubarba este cel mai des folosită ca ingredient culinar, însă tulpina, alături de radacină și rizomi, pot fi utilizate în prepararea de extracte. Rubarba Siberiană (ERr-731®) este un extract studiat clinic, standardizat atât pentru rhaponticină cât și dezoxirhaponticină, compuși bioactivi ce contribuie la confortul din timpul menopauzei și la echilibrul hormonal feminin din timpul climacteriumului.

Șofranul este un condiment derivat din stigmatele de culoare roșie ale florilor Crocus sativus, fiind cunoscut ca cel mai scump condiment din lume per gram. Se estimează că sunt necesare peste 200.000 de stigmate, alese manual de la peste 70.000 de flori, pentru a obține 1kg de șofran. Cultivat în regiunea fertilă La Mancha din centrul Spaniei, affron® este primul extract de șofran standardizat pentru lepticrosalide, compus ce ajută la menținerea unei stări de confort înaintea și în timpul ciclului menstrual, contribuind la echilibrul emoțional.

Menopauza este o etapă normală și naturală ce apare odată cu înaintarea în vârstă a femeilor, rezultând într-o diminuare a producției de estrogen. Nivelul scăzut de estrogen determină organismul să se comporte diferit provocând o varietate de simptome. Studiile estimează că aproximativ 85% dintre femeile aflate în perioada menopuzei recurg la o abordare non-hormonală pentru a alina aceste simptome.

Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, un (1) comprimat filmat pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandării specialistului.

Acest produs este destinat femeilor în premenopauză și perimenopauză.

Ingrediente: agenti de incarcare: fosfat dicalcic dihidrat, celuloza microcristalina, carboximetilceluloza de sodiu reticulata; agenti de glazurare: Surelease / etilceluloza, hidroxid de amoniu, trigliceride cu catena medie, acid oleic, hidroxipropilmetilceluloza, alginat de sodiu; extract apos 3:1 (dextrina) cu stigmate de Sofran (Crocus sativus), cu min. 3,5% lepticrosalide; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, acizi grasi vegetali, saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali; extract apos 16-26:1 (oxid de calciu) din radacina de Rheum rhaponticum cu min. 45% rhaponticina si min. 25% dezoxirhaponticina.

Produsul este potrivit pentru vegani.

Nu conține zahar, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, îndulcitori, arome sau coloranți artificiali.

Ambalaj: 30 comprimate filmate

Producător: Solgar Inc., SUA

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.