Solgar VITAMIN K2 100μg veg.caps 50s

VITAMIN K2 100μg veg.caps 50s

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Vitamina K2/Vitamin K2 100 μg 50 veg. caps.

Vitamin K2 (MK-7) Naturală 100 µg, sub formă de capsule vegetale, utilizează varianta cu biodisponibilitate ridicată a Vitaminei K – Menaquinona-7, bine cunoscută pentru rolul deosebit de important în formarea oaselor și în coagularea sângelui. Această formă unică a Vitaminei K este derivată din ingredinetul fermentat tradițional Japonez, natto cunoscut ca fiind bogat în vitamina K și cu o lungă istorie ca superaliment.

Mod de utilizare:se administreaza caa supliment alimentar pentru adulti,una (10tableta vegetala pe zi,preferabil in timpul mesei,sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.A nu se depasi doza recoamandata pentru consumul zilnic.

 

Susținând distribuirea optimă a calciului în oase, formula unică patentată de Vitamina K2, Menaquinona-7, este tipul de vitamina K2 creată de către microflora digestivă și este cunoscută ca o formă activă superioară comparativ cu Vitamina K1.

 

Fiecare capsulă vegetală oferă:

 

% EC NRV

Vitamin K2 (as menaquinone-7)

100μg

133

 

  • Formulă unică patentată a Vitaminei K - Menaquinona-7.

  • Derivată din natto, aliment fermentat tradițional Japonez Cea mai bogată sursă de K2 in forma MK-7

  • Susține sănătatea oaselor

  • Susține coagularea normal a sângelui

  • Susține distribuirea optima a calciului în oase

  • Nu conține zahăr, sare sau amidon

 

*Consultați Medicul Specialist sau Farmacistul înainte de administrare.

Toate formele Vitaminei K pot interacționa cu anticoagulante.

 

 

Ambalaj: 50 capsule vegetale

Producător: Solgar Inc., SUA

Acest produs poate fi achizitionat folosind 157 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.