Solgar Ultibio Immune Plus 30 veg. caps

Ultibio Immune Plus 30 veg. caps

Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule & Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

Solgar® Ultibio este o formulă fără lactate care conține Lactobacillus plantarum LP299v ™. Fiecare capsulă furnizează 20 de miliarde de microorganisme ** din această tulpină special cultivată; un microorganism benefic care supraviețuiește acidității stomacale și care are în spate peste un deceniu de analize științifice.

 

Lactobacillus plantarum LP299v™ este o tulpină de bacterii prietenoase care se găsește în mod natural în intestine. Intestinele sunt responsabile pentru digestia alimentelor, producerea anumitor vitamine și asistarea sistemului imunitar.

 

Tulpina utilizată în Solgar® Ultibio a fost cercetată de peste 10 ani. Studiile au arătat capacitatea acestei tulpini specifice de a supraviețui acidului dur al stomacului după digestie, astfel încât este livrat direct în sistemul digestiv.

 

Sistemul digestiv găzduiește trilioane de bacterii și susțin intestinul pentru a fi sănătos, precum și pentru a ajuta sistemul imunitar. Consumul de alimente fermentate, cum ar fi iaurt, tempeh, brânză și varză acră, poate ajuta la creșterea nivelului de bacterii prietenoase. Dacă dieta dvs. nu conține alimente fermentate, vă recomandăm să luați un supliment.

 

Solgar® Ultibio este o modalitate sigură de a crește nivelul bacteriilor prietenoase din intestin. O capsulă vegetală pe zi va furniza 20 de miliarde de micro-organisme ale acestei tulpini bine cercetate.

 

Toate produsele Solgar® îndeplinesc „Standardul de Aur” recunoscut în industrie pentru excelență. Făcut folosind ingrediente naturale și inovând din 1947, Solgar® este suplimentul perfect pentru o sănătate bună - 98% dintre consumatorii Solgar® recomandă marca.*

 

*Sondaj global Praxix pentru clienți online în 2017, care a inclus 3.882 consumatori VMS. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate în locul unei alimentații echilibrate variate și a unui stil de viață sănătos.

 

Mod de utilizare: numai pentru adulti, o (1) capsula moale pe zi.  A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

 

Ingrediente:  Agent de incarcare: amidon de cartofi;

                           Capsula vegetala: hidroxipropilmeti; guma gelan;

                           Amestec probiotic: Lactobacilus paracasel 8700:2; Lactobacilus plantarum HEAL 9;

                           Agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal; dioxid de siliciu;

                           Vitamina A(sub forma de retinol) 400UI - 120ug;

                           Vitamina D(sub forma de colecalciferol) 30UI - 0.75ug;

                           Vitamina B12(sub forma de metilcobalamina) - 0.38ug.

                         

 

Precautii: In cazul in care sunteti insarcinata, alaptati, sau luati o anumita medicamentatie va rugam consultati medicul inainte de administrarea acestui produs.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.