Solgar Curcumin Full Spectrum 30 capsule moi

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Curcuma (cunoscuta și sub denumirea de turmeric) este un condiment cu o culoare caracteristică galben-portocalie, care oferă beneficii importante pentru organismul uman.
Componenta sa principală, Curcumina, este cunoscută pentru acțiunea sa antioxidantă și pentru proprietățile antiinflamatorii de care dispune.
Totodată, contribuie la îmbunătățirea procesului de digestie a alimentelor și la preîntâmpinarea simptomelor dispeptice cum ar fi balonarea, gazele și digestia lentă.
Este cunoscut faptul că turmericul ca și condiment sau sub forma de pulbere, mai precis principala sa componentă care este Curcumina, prezintă dificultate de absorbtie de către organism, deoarece solubilitatea sa în sânge este limitată, dupa cum au arătat studii recente**.

Full Spectrum Curcumin de la Solgar® este o formulă avansată de curcuma sub formă de supliment alimentar natural.
Full Spectrum Curcumin de la Solgar® oferă curcuma într-o formulă inovatoare, rafinată, astfel încât să se mențina mai mult timp în sânge, să se absoarbă mai repede și într-o măsură mai mare de către organism.
Full Spectrum Curcumin oferă curcuma într-o formulă solubilă în apă (așadar o formă adecvată pentru utilizarea imediată de către organism) și eliberează puterea și beneficiile sale pentru:

  • funcțiile mentale
  • procesul digestiv
  • sănătatea articulațiilor

Full Spectrum Curcumin contribuie la o valorificare mai bună a curcuminei de către organism, deoarece este oferită sub o forma care:

  • este mai eficientă și de 185 de ori mai ușor de absorbit
  • oferă o eliberare de 6,8 ori mai rapidă a ingredientului*
  • se menține în fluxul sanguin timp de 24 ore*
  • nu conține gluten, grâu, produse lactate, soia și drojdie

* Comparativ cu curcumina simplă care este conținută în curcuma (Curcuma longa)

**C. Schiborr, et al., The oral bioavailabilily of curcumin from micronized powder and liquid micelles is significantly increased in healthy humans and differs between sexes, Molecular Nutrition & Food Research 2014, in press.

Mod de utilizare: numai pentru adulti, o (1) capsula moale pe zi, preferabil in timpul mesei. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Ingredinte/capsula moala: extract din radacina de turmeric (Curcuma Longa) (care asigura: curcuminoide 48mg, curcumina 40mg) 800mg, emulsifiant (polisorbat 80), capsula [gelatina(din bovin)], glicerina vegetala (din uleiuri de palmier).

Nu contine drojdie, grau, soia, gluten si produsele lactate, indulcitori, conservanti, arome sau coloranti artificiali.

Precautii: In cazul in care sunteti insarcinata, alaptati, sau luati o anumita medicamentatie va rugam consultati medicul inainte de administrarea acestui produs.

Tara de origine: SUA

 


Acest produs poate fi achizitionat folosind 133 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.