Solgar Spectru complet Omega (Full Spectrum) din Somon S─âlbatic de Alaska ÔÇô Wild Alaskan Full Spectrum softgels 120s

Spectru complet Omega (Full Spectrum) din Somon S─âlbatic de Alaska

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Capsulele moi Solgar® Spectru Complet (Full Spectrum™) de Omega din Ulei de Somon S─âlbatic de Alaska sunt produse cu aten╚Ťie din Somon S─âlbatic de Alaska, prins prin metode sustenabile în apele reci ╚Öi pure din Alaska. Aceste capsule moi trec printr-un proces patentat de purificare pentru a se asigura îndep─ârtarea metalelor grele, inclusiv a mercurului, a bifenililor policlorura╚Ťi ╚Öi a altor impurit─â╚Ťi ale mediului, p─âstrând în acela╚Öi timp integritatea optim─â a uleiului ╚Öi poten╚Ťa acestuia.
Nivelurile de EPA, DHA ╚Öi al╚Ťi acizi gra╚Öi reg─âsite în capsulele moi Solgar® ╚Öi propor╚Ťiile fiec─ârui component fa╚Ť─â de celelalte reflect─â echilibrul întâlnit la somonul s─âlbatic.

Instruc╚Ťiuni de utilizare: A se administra ca supliment alimentar pentru adul╚Ťi, dou─â (2) capsule moi pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomand─ârilor medicului sau farmacistului.

Dou─â (2) capsule moi asigur─â:

Ulei de Somon S─âlbatic de Alaska 2400 mg ce asigur─â: Acizi gra╚Öi Omega 3 spectru complet†500 mg, EPA (acid eicosapentanoic) 202 mg, DHA (acid docosahexanoic) 180 mg, DPA (acid docosapentanoic) 41 mg, Al╚Ťi acizi gra╚Öi Omega-3 77 mg, Acizi gra╚Öi Omega 5 spectru complet† 1,92 mg, Acizi gra╚Öi Omega 6 spectru complet†48 mg, Acizi gra╚Öi Omega 7 spectru complet† 192 mg, Acizi gra╚Öi Omega 9 spectru complet† 384 mg, Astaxantin─â  20 µg, Vitamina D3 (200 UI, sub form─â de colecalciferol) 5 µg 100%VNR*.

†ca trigliceride natural

Ambalaj: 120 capsule moale

Produc─âtor: Solgar Inc., SUA

Acest produs poate fi achizitionat folosind 176 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.