Solgar Methylcobalamin (Vitamin B-12) 1000g 30 tablete

Metilcobalamin─â Vitamina B12 1000g

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Metilcobalamin─â Vitamina B12/Methylcobalamin Vitamin B12 1000 μg 30 tabs.

Vitamina B12 este vital─â pentru sistemul nervos, reprezentând cheia pentru formarea celulelor ro╚Öii s─ân─âtoase. Vitamina B12 ╚Öi acidul folic, ca furnizor al grupurilor metil, faciliteaz─â reducerea nivelurilor ridicate de homocistein─â pân─â la limite sigure. Pentru a fi utilizat─â în mod eficient, vitamina B12 trebuie mai întâi s─â se transforme în metilcobalamin─â, sub efectul enzimei MTTR. 
Pentru multe persoane, aceast─â conversie endogen─â este insuficient─â ca urmare a anormalit─â╚Ťilor reg─âsite la nivelul genelor aferente enzimei MTTR, cât ╚Öi în cazul afec╚Ťiunilor de tipul diabetului sau anemiei pernicioase. 
Studiile au demonstrat faptul c─â vitamina B12, sub form─â de metilcobalamin─â, este activat─â în mod direct prin absorb╚Ťie. În plus, tableta sublingual─â B12 beneficiaz─â de o mai bun─â absorb╚Ťie prin mucoasa bucal─â.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni

A se administra ca supliment alimentar pentru adul╚Ťi, o (1) tablet─â pe zi, preferabil în timpul mesei. A se a╚Öeza între obraz si gingie, sub limb─â sau a se mesteca. 

Fiecare tablet─â asigur─â: 

Vitamina B12 (sub form─â de metilcobalamin─â)1000g


Ambalaj: 30 tablete

Acest produs poate fi achizitionat folosind 78 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.