Solgar Lipotropic Factors 50tablete

Factori lipotropici

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Factori lipotropici / Lipotropic Factors 50 tabs

O formulă ce are la bază o combinație de colină, inositol și metionină, agenți recunoscuți pentru potențialul lor lipotropic. 
Poate contribui la detoxifierea ficatului, la eliminarea colesterolului și la descompunerea grăsimilor, și în consecință la gestionarea eficientă a greutății corporale. 

Produsul poate fi consumat de vegetarieni. 

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, intre una  (1) si patru(4) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei. 

Trei (3) tablete asigură: 
Bitartrat de colină (asigurând 410 mg de colină elementară)1000 mg
Inositol 1000 mg
L-metionină 1000 mg

Ambalaj: 50 tablete

Acest produs poate fi achizitionat folosind 86 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.