Solgar Collagen Hyaluronic Acid 120mg 30tablete

Complex de acid hialuronic

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Complex de acid hialuronic / Hyaluronic Acid Compex 30 tabs.

Formulă unică, pe bază de vitamina C și Colagen BioCell II patentat cu absorbție ridicată. Colagenul BioCell II furnizează organismului elemente prețioase, deoarece conține 750 mg de colagen hidrolizat de tipul II, 120 mg acid hialuronic și 240 mg suflat de condroitină cu biodisponibilitate ridicată. 
Componentele sale protejează organismul împotriva deshidratării interne, contribuind la o hidratare mai ridicată, la elasticitatea și catifelarea pielii, acționând în sensul prevenirii îmbătrânirii pielii și a organismului în general. 

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei.

Fiecare tabletă asigură: 
Extract de colagen II BioCell ® 1200 mg, ce asigură: 
Colagen hidrolizat de tip II 750 mg, 
Sulfat de condroitină 240 mg, 
Acid hialuronic 120 mg, 
Vitamina C (sub formă de ascorbat de calciu) 100 mg 


Ambalaj: 30 tablete

Acest produs poate fi achizitionat folosind 229 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.