Solgar Glucosamine MSM Complex (Shellfish Free) 60tablete

Complex Glucozamină MSM fără conținut de crustacee

Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Complex Glucozamină MSM /Glucosamine MSM Complex 60 tabs.
(fără conținut de crustacee – shellfish free)

O combinație eficientă de hidroclorură de glucozamină, MSM, vitamina C, mangan, extracte de ghimbir și salcie. Asigură substanțe importante în formarea cartilajelor sănătoase, cu acțiune antiinflamatoare și analgezică. Este utilă în caz de osteoartrită. Este o formulă ideală pentru vegani sau persoane cu alergii la crustacee. 

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.

Trei (3) tablete asigură: 
Hidroclorură de glucozamină 1500 mg ce asigură: 
Glucozamină 1425 mg, MSM (sub formă de metilsulfonilmetan) 1000 mg, Vitamina C (sub formă de ascorbat de calciu) 100 mg, Extract de ghimbir 4:1 (Zingiber officinale) [rădăcină] (echivalentul a 432 mg de rădăcină de ghimbir) 108 mg, Extract de Salcie 5:1 (Salix alba) [scoarță] (echivalentul a 500 mg de pudră de salcie) 100 mg, Mangan (sub formă de bisglicinat†) 5 mg 

Ambalaj: 60 tablete

Acest produs poate fi achizitionat folosind 118 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.