Solgar Citrate Magnesium 200mg 60cps

Citrat de magneziu 200mg

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Citrat de magneziu / Citrate Magnesium 200mg 60 tabs.

Magneziul reprezinta un co-factor în peste 300 de procese enzimatice din organismul uman. Cel putin jumatate din magneziul corpului se afla in oase, in timp ce restul se regaseste în celulele rosii, muschi si alte tesuturi moi. 
Magneziul este implicat în numeroase functii, cum ar fi contractarea musculara si functionarea nervilor, împreuna cu calciul. Este de asemenea foarte important in ceea ce priveste sanatatea inimii, producerea energiei si functionarea sistemului digestiv. 

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, una (1) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.

Doua (2) tablete asigura: 

Magneziu (sub formă de citrat) 400mg, magneziu sub forma de citrat pentru o mai buna absorbtie

Ambalaj: 60 tablete

Acest produs poate fi achizitionat folosind 72 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.