Niavis Vitamin Complex Natural C+D3+Mg+Se 60 cps

Vitamin Complex Natural C+D3+Mg+Se 60 cps

Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

• Sistem imunitar puternic si sanatos  • Reduce oboseala si extenuarea  •  Sustine functionarea normala a sistemunui nervos       

Vrei să descoperi secretul zilelor energice și productive? Îți dăm o veste bună: starea de bine stă în mâinile tale și se construiește constant, din interior. 

Niavis te sprijină în demersul tău prin Vitamin Complex C+D3+Mg+Se, un mix de vitamine și minerale esențiale, menite să-ți readucă echilibrul fizic și mental.

Indiferent de obiectivele tale, vitamina C să-ți fie nelipsită din programul de întărire și energizare a organismului. Rolul său antioxidant contribuie la fortificarea organismului prin crearea unui scut de protecție împotriva infecțiilor. Mai mult, proprietățile antioxidante transformă vitamina C într-un elixir cu efect antiaging, favorabil stării de bine, dar și frumuseții pielii. De altfel, vitamina C conferă pielii un aspect sănătos și îngrijit prin susținerea procesului de sinteză a colagenului. 

Această vitamină facilitează absorbția unor minerale importante precum fierul, zincul, calciul, dar și a vitaminelor E și D3.

Vitamina D3 este un aliat de nădejde pentru vitamina C în procesul de susținere a imunității. În plus, „vitamina soarelui” contribuie la starea ta de bine pe multiple planuri, de la asigurarea sănătății dentare, până la susținerea mobilității și menținerea echilibrului mental. La rândul său, vitamina D3 potențează acțiunea vitaminelor C și A la nivelul organismului.

Magneziul, supranumit și „mineralul stresului”, este totodată unul dintre cel mai prezent nutrient în organism, cu o distribuție de 39% în celulele musculare, 60% în oase și 1% în sânge. Magneziul este implicat în procesul de transmitere a stimulilor către celulele nervoase. Printre cele mai importante avantaje pe care ți le oferă sunt diminuarea în intensitate a crampelor musculare, prevenirea apariției cârceilor și reglarea emoțională. 

Seleniul asigură funcționarea optimă a sistemului imunitar alături de vitaminele C și D3. Prin proprietățile sale antioxidante, seleniul protejează celulele de stresul oxidativ și luptă pentru longevitatea organismului tău. Acest oligomineral contribuie la menținerea unui aspect fizic plăcut prin creșterea rezistenței unghiilor și a firelor de păr. De ajutor în reechilibrarea unui organism afectat de oboseală cronică, seleniul dublează efectul benefic al magneziului.

Printre utilizările sale se regăsește și potențarea fertilității feminine și masculine.

Vitamin Complex Natural: un combo pentru starea de bine 

Niavis te surprinde printr-un complex de vitamine și minerale naturale atent alese, cu o acțiune terapeutică mult mai accentuată față de variantele de sinteză. Complexul se remarcă și prin magneziul marin din compoziție, un tip de magneziu aparte, provenit din apa mării, de unde se extrage prin filtrări succesive. 

Capsulele vegetale pe bază de drojdie de bere inactivă sunt alegerea ideală atât pentru dietele vegane, cât și vegetariene. În plus, drojdia de bere potențează efectul terapeutic al nutrienților și le facilitează asimilarea la nivelul organismului.

Alege Vitamin Complex Natural și fii cea mai sănătoasă versiune a ta!

    

Mod de utilizare: 1-3 capsule  pe zi / conform recomandării specialistului.

Ingrediente/capsulă:
- 227,33 mg magneziu marin standardizat la 55% magneziu;
-78,67 mg extract 25:1 apos in baza de maltodextrina si hidroxid de magneziu din fructe de Acerola ( Malpighia glabra) standardizat cu 34-38% vitamina C nativa ;
- 9,17 mg drojdie de bere (Saccharomyces cerevisae) uscata si inactivata imbogatita cu seleniu (L-selenometionina 2000 mcg/g seleniu);
- 39,16 mg drojdie de bere  (Saccharomyces cerevisae) uscata si inactivata (pulbere) ;
- 0,67 mg vitamina D3 naturala din lana de oaie 100.000UI/g, in baza de amidon modificat
;
- sucroza;
- ulei de cocos
;
- DL-alfa tocoferol;
- dioxid de siliciu;
- capsula vegetala;

Doza recomandata de 3 capsule / zi ofera :

100% VNR* Mg (adica 375 mg)

100% VNR vitamina C (adica 80 mg)

100% VNR vitamina D3 (adica 5 mcg)

100% VNR Seleniu (adica 55 mcg)

*Valoarea Nutritionala de Referinta conf. Regulament 1169/2011

Vitamina C creste absorbtia fierului si contribuie la :
- mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea.

Magneziul contribuie la:
- functionarea normala a sistemului nervos.

Seleniul contribuie la:
- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;
- functionarea normala a glandei tiroide.

Vitamina D3 contribuie la:
- procesul de diviziune celulara.

Produs notificat la  Centrul Regional de Sanatate Publica Timisoara -Seria AB nr. 3529/ 2023.

Precauţii: A se consuma,de preferinta, inainte de : vezi data inscrisa pe ambalaj.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

A se păstra bine inchis, ferit de lumină, de umiditate şi caldură.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă nătos.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumuzilnic.

Prezentare: flacon cu câte 60cps vegetale

Produs în ROMÂNIA

Ingrediente NATURALE

Capsule vegetale (certificate VEGAN, NON GMO, fără dioxid de titan, fără adăugare de conservanți, fără tratament cu oxid de etilenă, fără tratament de iradiere și fără componente de origine animală)

Acest produs poate fi achizitionat folosind 28 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.