Niavis Silimarina Extra 14200 60cps

Silimarina Extra 14200 60cps

Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Ficatul este un organ vital care joacă un rol crucial în detoxifierea organismului, metabolizarea nutrienților și susținerea funcțiilor metabolice generale. Într-o lume în care suntem constant expuși la toxine, poluanți și dietă nesănătoasă, protejarea sănătății ficatului devine esențială pentru menținerea bunăstării generale. Silimarina Extra 14,200mg de la Niavis este un supliment alimentar formulat pentru a oferi suportul necesar ficatului, contribuind la protejarea și regenerarea acestuia.

Silimarina este principalul ingredient activ extras din semințele de armurariu (Silybum marianum), o plantă cunoscută de secole pentru proprietățile sale terapeutice. Folosită în mod tradițional pentru tratamentul afecțiunilor hepatice, silimarina este recunoscută pentru capacitatea sa de a proteja ficatul de daunele cauzate de toxine, alcool și alte substanțe nocive. De asemenea, silimarina promovează regenerarea celulelor hepatice, contribuind astfel la refacerea funcțiilor hepatice și la îmbunătățirea sănătății generale a ficatului.

Silimarina Extra 14,200mg de la Niavis conține un extract concentrat de silimarină standardizat la 80%, ceea ce asigură o eficacitate maximă și rezultate rapide. Fiecare capsulă furnizează echivalentul a 14,200mg de semințe de armurariu, oferind un suport puternic pentru detoxifierea ficatului și protecția acestuia împotriva stresului oxidativ și a inflamațiilor.

Beneficii:

 1. Protejarea și regenerarea ficatului:

  • Hepatoprotecție: Silimarina din extractul de armurariu ajută la protejarea celulelor hepatice de toxine și promovează regenerarea ficatului.
 2. Detoxifierea organismului:

  • Curățare internă: Silimarina susține eliminarea toxinelor din organism, contribuind la un ficat sănătos și la o digestie optimă.
 3. Proprietăți antioxidante:

  • Protecția celulelor: Silimarina este bogată în antioxidanți, care protejează celulele împotriva stresului oxidativ și a deteriorării cauzate de radicalii liberi.
 4. Îmbunătățirea funcției hepatice:

  • Funcție hepatică: Silimarina ajută la îmbunătățirea funcției hepatice și la menținerea sănătății generale a ficatului.
 5. Produs natural și sigur:

  • Ingrediente de calitate: Realizat din extracte naturale de armurariu, fără aditivi sau conservanți, acest supliment este sigur pentru utilizarea zilnică.
 1.  

Caracteristici:

 • 100% natural: Extract de armurariu de înaltă calitate, cunoscut pentru proprietățile sale hepatoprotectoare și antioxidante, fără aditivi sau conservanți.
 • Formulă eficientă: Ideal pentru protejarea și regenerarea ficatului, eliminarea toxinelor și susținerea sănătății generale.
 • Capsule vegetale: Produsul este potrivit pentru vegani și vegetarieni.
 • Efecte rapide și eficiente: Extractul concentrat de silimarină asigură efecte rapide și eficiente pentru sănătatea ficatului și generală.
 • Ambalaj practic: Flaconul de 60 de capsule este ușor de folosit și de depozitat

Armurariu:
- contribuie la menținerea sănătății ficatului
- contribuie la protejarea ficatului
- ajută la regenerarea celulei hepatice
- contribuie la potențialul de detoxifiere al ficatului
- ajută la menținerea funcțiilor ficatului, alături de protejarea digestiei și a funcțiilor de purificare
- susține starea de bine a ficatului
- ajută la menținerea sănătății inimii
- contribuie la apărarea organismului în condiții ambientale/de mediu severe
- contribuie la menținerea nivelului normal al glucozei din sânge
- are efect antioxidant

Mod de utilizare: 1 capsula pe zi / conform recomandării specialistului.

Ingrediente/capsulă:
- fructe de Armurariu (Silybum marianum) extract etanolic 40:1, standardizat cu min. 80% Silimarină – 355 mg*;
- capsulă vegetală 

* 1 capsulă furnizează 284 mg silimarină.

**1 capsulă conține echivalentul a 14.200 mg fructe de Armurariu.

Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului - Notificare nr. 16712 / 30.08.2023.

Precauţii: Silimarina poate deregla flora intestinală în cazul utilizării pe termen îndelungat. A se consuma cu precauție de către femeile care alăptează și de persoanele care au diabet/hipoglicemie.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

A se păstra bine inchis, ferit de lumină, de umiditate şi caldură.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Contraindicii: A nu se consuma în primul trimestru de sarcină sau în caz de endometrită, chist ovarian sau ciroză decompensată.

Prezentare: flacon cu 60cps vegetale.

• Produs în ROMÂNIA

• Ingrediente NATURALE

• Capsule vegetale (certificate VEGAN, NON GMO, fără dioxid de titan, fără adăugare de conservanți, fără tratament cu oxid de etilenă, fără tratament de iradiere și fără componente de origine animală)

Acest produs poate fi achizitionat folosind 39 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.