Niavis Potent Extra Complex Natural 60cps

Potent Extra Complex Natural 60cps

Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Sănătatea sexuală și vitalitatea sunt aspecte esențiale ale bunăstării generale, dar mulți bărbați se confruntă cu provocări legate de potență și energie din cauza stresului, înaintării în vârstă și altor factori. Potent Extra Complex Natural de la Niavis este un supliment alimentar formulat pentru a susține performanța sexuală masculină și a crește vitalitatea într-un mod natural. Acest complex conține extracte din plante recunoscute pentru proprietățile lor afrodisiace și revitalizante, oferind un suport eficient pentru îmbunătățirea libidoului și a sănătății reproductive.

Fiecare ingredient din formula Potent Extra a fost atent selecționat pentru a oferi beneficii sinergice, contribuind la creșterea libidoului, îmbunătățirea erecției și creșterea nivelului de energie. Extractele de Colții-babei, maca, țelină, brânca-ursului, ginseng-siberian și ghimbir sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a susține sănătatea sexuală și de a îmbunătăți performanța fizică și mentală.

Beneficii:

 1. Îmbunătățirea performanței sexuale:

  • Suport pentru potență: Extractele de colții-babei și maca ajută la creșterea libidoului și îmbunătățirea erecției prin susținerea producției de testosteron și îmbunătățirea circulației sanguine.
 2. Creșterea vitalității:

  • Energie și vigoare: Ginsengul siberian și ghimbirul contribuie la creșterea nivelului de energie, reducerea oboselii și îmbunătățirea performanței fizice.
 3. Suport pentru sănătatea reproductivă:

  • Sănătatea spermei: Brânca-ursului și țelina sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a susține sănătatea reproductivă, îmbunătățind calitatea și motilitatea spermei.
 4. Proprietăți antioxidante și antiinflamatorii:

  • Protecția celulelor: Extractele din plante sunt bogate în antioxidanți și compuși antiinflamatori, care protejează celulele împotriva stresului oxidativ și a inflamațiilor.
 5. Produs natural și sigur:

  • Ingrediente de calitate: Realizat din extracte naturale de plante, fără aditivi sau conservanți, acest supliment este sigur pentru utilizarea zilnică.
 1.  

Caracteristici:

 • 100% natural: Extracte din plante de înaltă calitate, cunoscute pentru proprietățile lor afrodisiace și revitalizante, fără aditivi sau conservanți.
 • Formulă eficientă: Ideal pentru îmbunătățirea performanței sexuale, creșterea vitalității și susținerea sănătății reproductive.
 • Capsule vegetale: Produsul este potrivit pentru vegani și vegetarieni.
 • Efecte rapide și eficiente: Extractele concentrate asigură efecte rapide și eficiente pentru sănătatea sexuală și generală.
 • Ambalaj practic: Flaconul de 60 de capsule este ușor de folosit și de depozitat

Potent Extra Complex Natural de la Niavis este destinat bărbaților care doresc să își îmbunătățească performanța sexuală și să își crească vitalitatea într-un mod natural și eficient. Este ideal pentru cei care caută un supliment natural pentru a susține sănătatea reproductivă și a reduce stresul. 

Potent Extra Complex Natural:
- contribuie la menținerea dorinței sexuale / apetitului sexual (Brânca-ursului)
- susține energia sexuală (Maca)
- contribuie la o bună viață sexuală (Brânca-ursului)
- susține funcția de reproducere (Brânca-ursului)
- susține activitatea organelor și/sau a hormonilor implicați în reproducere (Colții-babei)
- susține nătatea organelor reproductive și dorința sexuală (Colții-babei)
- are un conținut ridicat de androsteron (Țelină)
- contribuie la starea de bine fizică, la menținerea vitalității energiei și la rezistența împotriva oboselii (Ghimbir)
- tonic pentru menținerea capacității mentale și fizice în caz de slăbiciune, epuizare și obosea (Ginseng-siberian)
- susține performanța fizică și mentală și este sur de energie (Maca)
- susține nătatea inimii (Colții-babei) și aju la circulația sângelui (Ginseng-siberian)

• Imbunatateste performantelor sexuale                         • Sustine energia si dorinta sexuala

Mod de utilizare: 2 capsule pe zi / conform recomandării specialistului.

Ingrediente/capsulă:
- extract din fructele de Colții-babei (Tribulus terrestris), standardizat cu min. 40% Saponine 115 mg;
- e
xtract 4:1 din rădăcini de Maca (Lepidium meyenii) 115 mg;
- capsu vegetală;
- extract 4:1 din fructe de Țelină (Apium graveolens) 75 mg;
- e
xtract 10:1 din rădăcini de Brânca-ursului (Heracleum sphondylium) 65 mg;
- e
xtract 4:1 din rădăcini de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) 35 mg;
- extract 4:1 din rădăcină de Ghimbir (Zingiber officinale) 25 mg.

Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului - Notificare nr. 16722 /30.08.2023.

Precauţii: 

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

A se păstra bine inchis, ferit de lumină, de umiditate şi caldură.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă nătos.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumuzilnic.

Contraindicii: Este contraindicat persoanelor alergice la Țelină / alte plante din fam. Apiaceae/Umbelliferae, precum și în caz de afecțiuni renale și hipotensiune arterială. Țelina are efecte fotosensibilizante. Este INTERZIS SPORTIVILOR. Este nerecomandat femeilor însărcinate sau care alăptează precum și celor cu risc hemoragic, litiază biliară, ulcer gastro-duodenal, gastrită hiperacidă și duodenită. Pentru alte posibile contraindicații, întrebați consultantul de specialitate înainte de utilizare.

Interacțiuni: Poate interacționa cu anticoagulante, antidiabetice, antitrombotice, antiagregant- plachetare, digoxina la administrare concomitentă.

Prezentare: flacon cu 60cps vegetale.

Produs în ROMÂNIA

Ingrediente NATURALE

Capsule vegetale (certificate VEGAN, NON GMO, fără dioxid de titan, fără adăugare de conservanți, fără tratament cu oxid dVezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.