Niavis Ulei de Cocos pentru Uz Cosmetic 200g/220ml

Ulei de Cocos pentru Uz Cosmetic 200g/220ml

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Ulei de Corp

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in industria cosmetica  datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. 

Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel încât, dacă constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.

Proprietăți și beneficii

  • 100% NATURAL 
  • FARA PARABENI
  • NON - GMO
  • PRESAT LA RECE
  • FAIR TRADE

Uleiul de cocos are numeroase proprietăți nutritive (Vitamina-E, vitamina K și minerale, cum ar fi Fier), este stabil termic, lent în oxidare, rezistent la rancezire, avand o durată de valabilitate destul de mare, de pana la cativa ani.

Ingrediente:

100% ulei de cocos  extra virgin, obținut prin presare la rece

Tara de provenienta: Filipine

 

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.