Niavis Pudra de Cocos Ecologica/BIO 125g

Pudra de Cocos Ecologica/BIO 125g

Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Pudra de cocos este solutia ideala recomandata in cazurile de intoleranta la lactoza, fiind utilizata pentru a prepara băuturi delicioase si hrănitoare sau pentru gatit.

Ingrediente: coconut milk powder* (75.4%), Maltodextrina*(24.6%)
       * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA

Informatii nutritionale/100g:
Energie............625kcal/2600kj
Grasimi............42g
     din care grasimi saturate...37g
Carbohidrati.....52g
     din care zahar..................4g
Proteine...........3g
Sare................0.5g

Recomandari de utilizare: dupa preferinta si gust. Puteti sa va pregatiti propriul lapte sau crema de cocos doar adaugand apa. Pentru a obtine un lapte mai cremos, adaugati mai multa pudra sau folositi mai putina apa.

Acest produs este foarte versatil in bucatarie si se poate folosi la prepararea de budinci, ciocolata de casa vegana, smoothie, ciocolata calda, fursecuri, checuri, briose, creme, caramele, inghetata etc.

Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.

PRODUSUL NU CONTINE ALERGENI!

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine: Sri Lanka

Gramaj: 125g

Acest produs poate fi achizitionat folosind 23 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.