Niavis Ginseng Siberian Pulbere Ecologica/Bio 125g

Ginseng Siberian Pulbere Organica/Bio 125g

Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Ginsengul Siberian este o specie de arbust lemnos din familia Araliaceae, nativa din Nord-Estul Asiei foarte utilizat pentru mentinerea sanatatii. Studiile arata ca stimuleaza rezistenta la stres, asa ca in prezent este utilizat pe scara larga datorita efectului tonic in perioadele de stres si presiune.

Ingrediente: 100% pulbere de Ginseng Siberian*
* = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA

Informatii nutritionale/100g:
Energie............214kcal / 871kj
Grasimi............2.20g
   din care grasimi saturate....0.56g
Carbohidrati.....1.61g
   din care zahar...................0.50g
Proteine...........10.63g
Fibre ...............72.73g
Sare................0.010g

Recomandari de utilizare: se recomanda utilizarea zilnica de aproximativ 5g. Ca si modalitate de introducere in alimentatie se poate adauga in apa, smoothiuri sau sucuri de fructe. Se mai poate adauga in batoane proteice, boluri cu cereale, sau bilute energizante.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.

PRODUSUL NU CONTINE ALERGENI!

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Gramaj: 125g

Tara de origine: China

 


Acest produs poate fi achizitionat folosind 28 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Etichete: Fara gluten

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.