Niavis Pachet Cacao Pulbere Ecologica 250g + Merisoare Ecologice 125g + Scortisoara Pulbere Ecologica 60g + Cadou Nuca de cocos Razuita ecologica 125g

Pachet Cacao Pulbere Ecologica 250g + Merisoare Ecologice 125g + Scortisoara Pulbere Ecologica 60g + Cadou Nuca de cocos Razuita ecologica 125g

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse Alimentare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

Pachetul contine:

1 x Niavis Cacao Pulbere Raw Ecologica/Bio 250g

1 x Niavis Merisoare Ecologice/Bio indulcite cu suc de Mere 125g

1 x Niavis Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/Bio 60g

1 x Niavis Nuca de Cocos Razuita Ecologica/Bio 125g (CADOU)

 

  • Niavis Cacao Pulbere Raw Ecologica/Bio 250g

Pulberea de cacao RAW este cea mai calitativa cacao, avand un continut foarte redus de cafeina. Este foarte bogata in nutrienti benefici pentru organismul uman si o sursa importanta de antioxidanti (polifenoli, catecine, epicatecine), minerale, vitamine, triptofan si serotonina triptaminica (substante care îmbunatatesc starea de spirit) si acizi grasi Omega 6.

Ingrediente: 100% pulbere din boabe de cacao

Recomandari de utilizare: dupa preferinta. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine: Ghana

 

  • Niavis Merisoare Ecologice/Bio indulcite cu suc de Mere 125g

Dintre toate fructele cunoscute, Merisoarele - indulcite cu suc de mere - contin cei mai multi antioxidanti, ceea ce le poate transforma in importante arme de aparare a organismului uman. In compozitia lor, veti regasi acizi (citric, lactic), proteine, vitamina A, B1, B2, B3, C, E, dar si uleiuri si saruri minerale.

Ingrediente: 60% Merisoare, 39% suc de mere concentrat, <1% Ulei ecologic de Floarea Soarelui

Recomandari de utilizare:  dupa preferinte. Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine: Canada

 

  • Niavis Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/Bio 60g

Scortisoara este un condiment obtinut prin uscarea scoartei interioare a arborelui Cinnamomum zeylanicum, fiind foarte apreciata pentru parfumul dulce, lemnos, precum si pentru proprietatile sale nutritive. Aceasta este o sursa importanta de mangan, fier, calciu, fibre si de cinamaldehida, acetat si alcool de cinamil, substante care au rol de antioxidanti în corpul uman.

Ingrediente: pulbere de Scortisoara Ceylon (Cinnamomum zeylanicum) 100%

Recomandari de utilizare: ajuta la mentinerea concentratiei normale de glucoza in sange si la mentinerea greutatii corporale normale. Se recomanda o lingurita de pulbere pe zi la o cana de apa fierbinte sau se poate utiliza dupa preferinta.

Mod de pastrare: A se păstra cu ambalajul închis intr-un loc uscat, intunecat si la temperatura camerei.

Tara de origine: Sri Lanka

 

  • Niavis Nuca de Cocos Razuita Ecologica/Bio 125g (CADOU)

Nuca de cocos razuita este considerata a fi un adevarat centru de nutritie, consumul acesteia aducand numeroase beneficii corpului uman. Poate fi folosita cu usurinta in retete pentru prajituri, unde ofera un gust deosebit, dar poate fi consumata si ca atare, fiind o gustare delicioasa.

Ingrediente: 100% nuca de cocos

Recomandari de utilizare: dupa preferinte si gust. Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine: Sri Lanka

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.