Niavis Fasole Neagra Ecologica/BIO 500g

Fasole Neagra Ecologica/BIO 500g

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Originara din Peru, fasolea este o planta cu o vechime de aproximativ 8000 de ani. La ora actuala, in lume exista peste 30000 de soiuri de fasole, ea fiind prezenta in alimentatia majoritatii popoarelor. Unul dintre cele mai apreciate soiuri este fasolea neagra, care are un conținut scăzut de calorii si unul ridicat de proteine, vitaminele A, B6, B12, C, K, calciu, magneziu, acid folic, fier, fosfor, zinc, potasiu, seleniu etc.

Ingrediente: 100% Fasole Neagra*
     *= INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA

Informatii nutritionale/100g:
Energie............318kcal/1342kj
Grasimi............1.4g
    din care grasimi saturate ...0.4g
Carbohidrati.....47g
    din care zaharuri.................2.1g
Proteine............22g
Fibre ................15g
Sare.................0.01g

Produsul poate contine urme de gluten,soia, arahide sau seminte de susan!!!

Recomandari de utilizare: se pune la inmuiat aproximativ 12 ore, apoi se fierbe 90 - 120 de minute in apa cu sare. Se poate adauga la salate, la pateu vegetal sau se poate face si negresa. Se mai fac diverse tocanite sau mancaruri cu sos.

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.

Gramaj: 500g

Tara de origine: China

Acest produs poate fi achizitionat folosind 16 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.