Solgar Brain Works with Full Spectrum Lipcaps 60

Brain Works with Full Spectrum Lipcaps 60

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule & Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

BrainWorks with Full Spectrum Lipcaps 60

BrainWorks with Full Spectrum de la SOLGAR este special creat pentru creier și memorie, combinând cu grijă eficacitatea extractelor botanice tradiționale, cu ingrediente studiate științific, într-o formulă vegană unică.

Descoperă diferența Full Spectrum:

BacoMind® - o formulă botanică standardizată, studiată științific și patentată, ce conține un extract unic cu spectru complet oferind 9 ingrediente bioactive diferite, derivate din Bacopa monnieri.

Full Spectrum Curcumin – utilizând un proces micelar creat special pentru absorbție oprimă cu un grad de biodisponibilitate ridicat, acționează mai rapid și pentru o perioadă mai îndelungată decât extractele clasice de turmeric.

Acestă formulare specific diferențiată include și forma biodisponibilă a vitaminei B12, (metilcobalamina), ce oferă luciditate. De asemenea, include colină, o componentă esențială a membranelor celulare cerebrale și un precursor al neurotransmițătorului acetilcolină.

  • Creat pentru creier și memorie

  • Formă biodisponibilă a vitaminei B12 pentru o minte ‘limpede

  • Bacopa monnieri poate avea un efect pozitiv asupra funcției cerebrale

  • Curcuma longa susține funcțiile sistemului nervos și sprijină echilibrul mental

  • Ingrediente studiate științific, precum BacoMind®, Full Spectrum Curcumin, vitamina B12 și colina

  • Fără gluten, grâu, lactate, soia sau drojdie

Fiecare tableta asigura:

 

%EC NRV*

Colina (bitartrat)

36,6 mg

*

Bacopa monnieri BacoMind® (forma aeriana)

100 mg

*

Full Spectrum Curcumin (Extract de Turmeric (Curcuma longa) (rizomi)) Oferind total curcuminoide

12,83 mg

*

Vitamina B12 (ca metilcobalamina)

33,3 mg

1332%

Ulei fractionat din nuca de cocos; Polysorbat 80; Hydroxipropilmetil celuloză; Candelilla Wax, Fosfat dicalcic, Lecitina din floarea soarelui, Colorant concentrate din morcovi mov

 

 

 

Recomandare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, două (2) capsule pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Nu se recomandă administrarea de către femei însărcinate sau care alăptează.

Dacă vă aflați sub tratament medicamentos sau suferiți de o condiție medicală, consultați medicul sau farmacistul înainte de a administra acest produs.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

A se păstra la temperatura camerei (între 15 și 30°C), la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

A se consuma de preferință înainte de sfârșitul valabilității.

 

Produsul nu conține gluten, grâu, lactoză, soia sau drojdie și este potrivit pentru un stil de viață vegetarian sau vegan.

Toate produsele Solgar® întrunesc “Standardul de Aur” pentru excelență, recunoscut în industria suplimentelor. Fabricate utilizând ingrediente din surse naturale și investind în inovație din 1947 și până în prezent, Solgar® este suplimentul tău perfect pentru o sănătate de aur.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.