Solgar Prenatal Nutrients Tabs 60s

Prenatal Nutrients Tabs 60s/ Nutrienți Prenatali 60 tablete

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Prenatal Nutrients Tabs 60s / Nutrienți Prenatali 60 tablete


Solgar® Prenatal Nutrients este o formulă unică, brevetată, ce asigură 100% din valoarea zilnică recomandată a majorității vitaminelor și mineralelor esențiale pentru femeile însărcinate sau care se află în perioada alăptării.


Necesitățile nutriționale se măresc drastic în perioada sarcinii sau a alăptării. Atât nutriția corectă cât și stilul de viață corespunzător susțin dezvoltarea normală a fetusului și influențează în mod pozitiv procesul precum și rezultatul sarcinii. Cu toate acestea, mulți nutriționiști recunosc faptul că obținerea acestor valori adiționale de vitamine și minerale poate fi dificilă. Astfel, suplimentele prenatale sunt deseori recomandate pentru a asigura o stare de sănătate optimă pentru mamă și bebeluș, oferind nutrineții necesari precum: acidul folic, calciu și fier.


Două tablete asigură o combinație echilibrată, inclusiv:
  • Acid folic, ce contribuie la dezvoltarea normală a țeuturilor materne în timpul sarcinii.
  • Calciu și Vitamina D, ce contrinuie la dezvoltarea normală a țesutului osos. Vitamina D este importantă în timpul sarcinii.
  • Fierul ajută la menținerea nivelurilor de energie și la reducerea oboseșii și extenuării.
  • Vitaminele C și E contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ
  • Nivelul corespunzător de folat într-o dietă sănătoasă poate reduce riscul bebelușului de a suferi un defect de tub neural.

Doua (2) tablete asigură: %EC NRV*Calcium (as carbonate, citrate)650 mg81Magnesium (as oxide, citrate)225 mg60Soya Protein Isolate/Amino Acid Blend80 mg (L-glutamic acid, L-aspartic acid, L-leucine, L-arginine, L-lysine, L-phenylalanine, L-serine, L-proline, L-valine, L-isoleucine, L-alanine, glycine, L-threonine, L-tyrosine, L-histidine, L-cysteine, L-methionine) Iron (as bisglycinate†)14 mg100Vitamin C (as ascorbic acid)50 mg63Natural Source Beta-carotene (as prep.)1.8 mg Providing other Carotenoids4.8 µg Biotin (as prep.)150 µg300Zinc (as oxide, bisglycinate††)7.5 mg75Vitamin E10 mg83(15 IU, d-alpha tocopheryl acid succinate)  Niacin (vitamin B3, as nicotinamide)10 mg NE63L-Aspartic Acid10 mg Glycine10 mg Pantothenic Acid (as D-pantothenate, calcium)5 mg83Copper (as gluconate, bisglycinate††)1000 µg100Inositol5 mg Choline (as bitartrate)2 mg Folic Acid (as prep.)400 µg200Manganese (as bisglycinate††, gluconate)0.5 mg25Vitamin D (200 IU, as ergocalciferol prep.)5 µg100Selenium (as L-selenomethionine)12.5 µg23Vitamin B6 (as pyridoxine HCl)1.25 mg89Iodine (as potassium iodide prep.)75 µg50Thiamin (vitamin B1, as thiamin mononitrate)0.85 mg77Riboflavin (vitamin B2)1 mg71Vitamin B12 (as cyanocobalamin prep.)4 µg160Chromium (as picolinate, yeast-free)12.5 µg31Conține fenilalanină.


Recomandare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, două (2) capsule pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.


A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.


A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Dacă vă aflați sub tratament medicamentos sau suferiți de o condiție medicală, consultați medicul sau farmacistul înainte de a administra acest produs. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.


A se păstra la temperatura camerei (între 15 și 30°C), la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.


A se consuma de preferință înainte de sfârșitul valabilității.


Produsul nu conține gluten, lactoză sau drojdie și este potrivit penttru un stil de viață vegetarian sau vegan.


Toate produsele Solgar® întrunesc “Standardul de Aur” pentru excelență, recunoscut în industria suplimentelor. Fabricate utilizând ingrediente din surse naturale și investind în inovație din 1947 și până în prezent, Solgar® este suplimentul tău perfect pentru o sănătate de aur.

Acest produs poate fi achizitionat folosind 64 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.