Solgar Health Pack "Brain Performance"

Health Pack "Brain Performance"

Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule & Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

  1. Brain Performance Health Pack 
    Pachetul contine 1x Neuro-Nutrients 60 veg. caps + 1x Ginkgo Biloba Leaf Extract 60 capsule vegetale

    1. Neuro-Nutrients 60 veg. caps.

Solgar® Neuro-Nutrients este o combinație unică de Vitamine, Aminoacizi și Extract din frunza de Ginkgo Biloba. Această formula specializată a fost create pentru sănătatea creierului și a funcțiilor neurologice, ingredientele sale ajutând la echilibrarea stării de spirit, susținând abilitatea de concentrare, claritatea și acuitatea mentală

Solgar® Neuro-Nutrients, sub formă de capsule vegetale pentru absorbție facilă, oferă:

L-Phenylalanine, L-Tyrosine (precursorul hormonului adrenalina și nor-adrenalina) -Glutamine, Vitamin C (pentru susținerea sistemului imunitar), Choline (susține metabolismul) Lecitina din soia, Thiamina (vitamin B1) (susține procesul de transformare a nutrienților în evergie pentru organism), Extractul din Frunză de Ginkgo Biloba ( susține funcțiile cognitive), Niacină (vitamin B3) (reduce oboseala și extenuarea), Riboflavin (vitamin B2) (protejează împotriva stresului oxidativ și a efectelor negative cauzate de radicalii liberi), Vitamina B6 (ajută la reglarea serotoninei și a melatoninei).

 

Fiecare capsulă vegetală oferă

 

% EC NRV

L-Phenylalanine

167mg

-

L-Tyrosine

167mg

-

L-Glutamine

167mg

-

Vitamin C (calcium L-ascorbate)

100mg

125

Choline (bitartrate)

41mg

-

Soya Lecithin (conține phospholipide naturale)

33mg

-

Extract Standardizat din Pudră din Frunze de Gingko biloba (1.68mg [24%] ginkgo flavoglycosides)

7mg

-

Thiamin (vitamin B1, mononitrate de thiamina)

5mg

455

Riboflavin (vitamin B2)

5mg

357

Niacin (vitamin B3, sub formă de nicotinamida, acid nicotinic)

5mg NE

31

Vitamin B6 (as pyridoxal-5’-phosphate)

2.5mg

179

 

  • O combinație unică de Vitamine, Aminoacizi și Extract din frunzede Ginkgo biloba

  • Oferă nutrienți necesari bunei funcționări a creierului

  • Îmbunătățește funcțiile cognitive și psihologice

  • Util în cazul pacienților ce suferă de disfuncții neurologice ( ex. Alzheimer – stadiu incipient).

  • Ideal pentru persoanele a căror stil de viață implică activități intelectuale solicitante sau care suferă de extenuare cauzată de stress

  • Capsule vegetale ușor de asimilat

  • Vegan, Vegetarian, Kosher.

  • Nu conține zahăr, sare sau amidon

 

Mod de utilizare: numai pentru adulți, 1 (una) - 2 (doua) capsule vegetale pe zi. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

    1. Ginkgo Biloba Leaf Extract 60 capsule vegetale

 

Solgar® Ginkgo Biloba SPF Leaf Extract este unul dintre extractele noastre botanice standardizate cu potențialitate completă premium și conține Ginkgo Biloba.

Botanicelele Solgar® sunt selectate cu grijă dintre plantele care cresc în sălbăticie sau sunt cultivate în fermele botanice speciale. Cele mai fine, cele mai proaspete botanice sunt alese pe baza unui set strict de criterii, cum ar fi originea geografică a materiei prime, autentificarea speciei și calitățile materiei prime.

Botanicelele au fost folosite de omenire încă din antichitate, deoarece efectele benefice ale alimentelor dincolo de funcția lor nutritivă au fost recunoscute încă din antichitate. Au fost folosite de-a lungul secolelor pentru a menține sănătatea, iar multe dintre medicamentele din ziua de azi proveneau inițial din botanice. Botanicele sunt încă baza medicinii chineze și sunt componente importante ale multor remedii naturale europene.

În extractele noastre botanice standardizate Full Potency, ingredientele active au întodeauna aceeași concentrație, iar rezultatele nu diferă de la sticlă la sticlă. Pulberea de ierburi crude este adăugată la majoritatea produselor noastre standardizate pentru a ne asigura că toți compușii sinergici prezenți în planta originală sunt, de asemenea, prezenți în produsul final, oferind tot ce este mai bun din ambele lumi.

Ginkgo Biloba este o plantă străveche care a fost folosită în medicamentele tradiționale chineze de secole. Această plantă conține atât flavonoide, cât și terpenoide, despre care se crede că au proprietăți antioxidante puternice, ajutând la combaterea daunelor cauzate de radicalii liberi. Ginkgo Biloba este, de asemenea, cunoscut pentru susținerea vigilenței mentale.

Solgar® Ginkgo Biloba Standardised Full Potency Extract se administrează în doze de 1-2 capsule vegetale pe zi, oferindu-vă toate beneficiile acestei plante străvechi.

Fiecare capsulă vegetală furnizează:

 

Extract Pudră Standardizat din Frunze de Ginkgo biloba (G.B.E.) (21,6 mg [24%] ginkgoflavoglicozide, 5,6 mg [6%] total terpenoide)

90 mg

Pudră din Frunze Crude de Ginkgo Biloba

45 mg

Nu conține zaharuri, sare, drojdie, grâu, soia sau lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

A se consuma ca supliment alimentar pentru adulți, una-două (1-2) capsule vegetale zilnic, de preferat în timpul mesei. Nu depășiti indicațiile privind dozele de utilizare.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. Dacă sunteți însărcinată, alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală, vă rugăm să consultați medicul înainte de a lua acest produs.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.