Solgar Health Pack "Strong Bones & Joints"

Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule & Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

  1. Bones and Joints Health Pack 
    Pachetul contine 1x 
    Nο. 7 SOLGAR veg.caps 30s + 1x Glucosamine, Hyaluronic Acid, Chondroitin, MSM 60 tabs

    1. Nο. 7 SOLGAR veg.caps 30s

Combinație de șapte elemente nutritive de origine vegetală, care contribuie la îmbunătățirea mobilității și flexibilității, la reducerea inflamațiilor și a durerilor articulare. Conține o combinație sinergică de extract de Boswellia serata, standardizat și brevetat, 5-Loxin, și alte ingrediente tradiționale din plante, cu activitate fiziologică. Este recomandat persoanelor cu osteoartrita dar și sportivilor care suferă de traumatisme datorate activității fizice intense. Prezintă rezultate imediate, vizibile în termen de 7 zile.

Se administrează 1 capsulă vegetală pe zi, preferabil în timpul mesei.

O (1) capsulă vegetală conține:

Vitamina C (sub formă de ascorbat de calciu, Ester C) 100 mg (125%VNR*), extract de Boswellia (Boswellia serrata) 100 mg, capsulă (hidroxipropil-metilceluloză), rădăcină de turmeric (Curcuma longa) (4:1, echivalent cu 200 mg rădăcină) 50 mg, UC-II® (cartilaj titrat, asigură 10 mg de colagen de tip II) 40mg, Extract de salcie albă (Salix alba) (5:1, echivalent cu 175 mg scoarță de salcie) 35mg, rădăcină de ghimbir (Zingiber officinale) (4:1, echivalent cu 140 mg rădăcină) 35mg, amestec de ardei (ardei iute [Capsicum annuum], Bioperine [Piper nigrum] 27mg, Agent de încărcare (maltodextrină), agenți anti-aglomeranți (dioxid de siliciu, stearat de magneziu de origine vegetală).

(*Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011).

 

    1. Glucosamine, Hyaluronic Acid, Chondroitin, MSM 60 tabs / Tablete de glucozamină, acid hialuronic, condroitină și MSM

(Shellfish free - fără conținut de crustacee)

Atât glucozamina cât și condroitina reprezintă surse ale elementelor structurale esențiale denumite glucozaminoglicani, necesare pentru sănătatea cartilajelor, asigurarea mobilității, a potențialului de mișcare, a flexibilității, cât și pentru reducerea tensiunii din încheieturi, provocate ocazional de exerciții sau activitate fizică.

MSM (metilsulfonilmetanul) reprezintă o sursă naturală, biodisponibilă de sulf, un mineral important ce contribuie la menținerea unui nivel sănătos de colagen, cât și la sănătatea cartilajelor încheieturilor și la mobilitatea acestora. MSM acționează în mod sinergic pentru a spori beneficiile glucozaminei și condroitinei. Această formulă asigură de asemenea și acid hialuronic.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, între una (1) și patru (4) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.

Fiecare tabletă asigură:

Hidroclorură de glucozamină fără conținut de crustacee 500 mg

Sodiu din sulfat de condroitină 400 mg

MSM (sub formă de metilsulfonilmetan) 500 mg

Extract de Colagen BioCell tip II® 100 mg, ce asigură: Colagen hidrolizat tip II 60 mg, Sulfat de condroitină 20 mg, Acid hialuronic 10 mg

Fiecare tabletă conține: Regenasure® (furnizând 500 mg clorhidrat de glucozamină și 400 mg sulfat de condroitină sulfat de sodiu - asigură 100 mg sodiu) (fără crustacee cf. UE), OptiMSM® (furnizând 500 mg MSM/metilsulfonilmetan),Colagen BioCell Tip II® (furnizând 60mg colagen hidrolizat tip II, 16 mg sulfa de condroitină, 10 mg acid hialuronic) 100 mg, gumă de celuloză (agent de încărcare), acid stearic vegetal (agent antiaglomerant), celuloză microcristalină (agent de încărcare), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), hidroxipropilmetilceluloză (agent de glazurare), stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant), glicerină vegetală din ulei de palmier și ulei din nucă de cocos (agent de glazurare).

Nu conține zaharuri, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.