Solgar CRAN FLORA veg.caps 60s

CRAN FLORA veg.caps 60s

Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

  1. Cran Flora with Ester-C / Cran Flora cu extract de merișoare, L-Acidophilus plus Ester-C 60 veg. caps

Solgar® Cran Flora este o formulă specializată care conține merișoare, vitamina C (sub forma de Ester-C®, ascorbat de calciu) și L. Acidophilus.

Vitamina C este o vitamină solubilă în apă care ajută la combaterea radicalilor liberi și menține un sistem imunitar sănătos. Formula Ester-C® este o formă brevetată, neacidă, de vitamina C, cu o biodisponibilitatea mult mai mare. Conține bioflavonoizi naturali din plante și este reținut de celule într-o cantitate mai mare decat vitamina C obișnuită, oferind un sprijin imunitar superior.

Al treilea ingredient din această formulă specializată este L. Acidophilus, o tulpină de bacterii prietenoase care poate fi găsită în mod natural în intestine.

Intestinele sunt responsabile pentru digestia alimentelor, producerea anumitor vitamine și suportul sistemului imunitar.

Sistemul digestiv găzduiește miliarde de bacterii și susține intestinul pentru a fi sănătos, precum și pentru a ajuta sistemul imunitar.

Două capsule vegetale pe zi de Solgar® Cran Flora ofera echivalentul a 40g de afine proaspete și ofera 6 miliarde de microorganisme L. Acidophilus. Vitamina C (sub forma de Ester-C®, ascorbat de calciu) contribuie la:

  • Funcționarea normală a sistemului imunitar (inclusiv în timpul și după exerciții fizice intense);

  • Formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a oaselor, a dinților și a cartilajului;

  • Formarea normală de colagen pentru funcționarea normală a pielii;

  • Protejarea celulelor de stresul oxidative;

  • Funcționarea normală a sistemului nervos;

  • Reducerea oboselii și oboselii;

  • Absorbția crescută a fierului.

Ambalaj: 60 capsule vegetale

Producător: Solgar Inc., SUA

Acest produs poate fi achizitionat folosind 127 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.