Solgar 5-HTP (Hydroxytryptophan) 100mg 30veg caps

5-HTP (Hydroxytryptophan) 30 capsule vegetale

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

5-hidroxitriptofan se utilizează pentru a atenua stresul și anxietatea, pentru a îmbunătăți starea de spirit, a atinge sațietatea și a spori concentrarea, fiind un precursor direct al serotoninei. Produsul conține de asemenea magneziu, ce contribuie la funcțiile fiziologice ale sistemului nervos și la funcțiile sale psihologice normale, extract din rădăcină de valeriană cu acțiune anxiolitică blândă, având o utilizare tradițională și documentată clinic, cât și vitamina B6 ce întărește sistemul nervos, ajută la echilibrarea funcțiilor psihologice și reduce senzația de oboseală și extenuare, în special pe timpul iernii.
Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
Mod de administrare: a se administra ca supliment alimentar pentru adulti, una (1) sau două (2) capsule vegetale pe zi, cu suc sau apă, între mese, sau conform recomandării medicului sau farmacistului.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Fiecare capsulă vegetală asigură:
Magneziu (sub formă de oxid, bisglicinat) 50mg, 5-HTP (L-5-hidroxitriptofan din extract standardizat de semințe de Griffonia simplicifolia) 100mg, Extract din pudră de rădăcină de Valeriană (4:1) (Valeriana officinalis) 100mg, Extract din pudră de rădăcină de Valeriană (4:1) (Valeriana officinalis) 100mg, Vitamina B6 (sub formă de HCL piridoxină, piridoxal-5’-fosfat) 10mg, extract hidroetanolic din fruct de Griffonia simplicifolia, cu 95% 5-HTP/5-hidroxitriptofan; extract hidroetanolic 4:1 (maltodextrină) din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis), agent de încărcare (celuloză microcristalină), capsulă (hidroxipropilmetilceluloza, oxid de magneziu, bisglicinat de magneziu), clorhidrat de piridoxină, agent antiaglomerant (stearat de magneziu vegetal), piridoxal- 5 – fosfat
Precautii: 
Produsul nu este recomandat femeilor gravide sau care alapteaza.
Consumul excesiv poate afecta abilitatea de a conduce autovehicule si de a manevra utilaje grele.
Daca sunteti insarcinata , alaptati sau va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala , consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs.
Producător: Solgar Inc., SUA
Notificare: SNPMAPS nr AA 8697/2015


 

 


 

Acest produs poate fi achizitionat folosind 83 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.