Solgar NUTRI-NANO CoQ-10 3.1x 50cps moi

Coenzima Q-10 Nutri-Nano (ubiquinonă)

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule & Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

COENZIMA Q-10 (CoQ-10) se regăsește în fiecare celulă din plante sau animale, deși sursele alimentare ar putea să nu fie suficiente pentru a acoperi o deficiență. Este o componentă esențială a mitocondriei (centrul tuturor celulelor). Celulele o utilizează pentru a produce energia ATP necesară corpului pentru creșterea și susținerea celulelor. 

Este produsă de organismul uman și este necesară pentru funcționarea de bază a celulelor. S-a observat faptul că nivelurile de CoQ-10 scad odată cu înaintarea în vârstă, fiind reduse în cazul persoanelor cu afecțiuni cronice. 
Coenzimele ajută enzimele să funcționeze corespunzător pentru a digera alimentele și a îndeplini alte funcții ale organismului, inclusiv protejarea inimii și a mușchilor scheletici. 
Tehnologia Nutri-Nano™ este o tehnologie patentată, ce transformă substanțele nutritive solubile în grăsime în substanțe amfifile (solubile atât în grăsime cât și în apă), beneficiind astfel de o absorbție fără precedent, ce conduce la o mai bună biodisponibilitate și eficiență superioară. 

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă moale pe zi, preferabil în timpul mesei.

Fiecare capsulă moale asigură: 
Coenzima Q-10 Nutri-NanoTM (ubiquinonă) 30 mg

Ambalaj: 50 capsule moi

 

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.