Solgar NUTRI-NANO CoQ-10 3.1x 50cps moi

Coenzima Q-10 Nutri-Nano (ubiquinon─â)

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

COENZIMA Q-10 (CoQ-10) se reg─âse╚Öte în fiecare celul─â din plante sau animale, de╚Öi sursele alimentare ar putea s─â nu fie suficiente pentru a acoperi o deficien╚Ť─â. Este o component─â esen╚Ťial─â a mitocondriei (centrul tuturor celulelor). Celulele o utilizeaz─â pentru a produce energia ATP necesar─â corpului pentru cre╚Öterea ╚Öi sus╚Ťinerea celulelor. 

Este produs─â de organismul uman ╚Öi este necesar─â pentru func╚Ťionarea de baz─â a celulelor. S-a observat faptul c─â nivelurile de CoQ-10 scad odat─â cu înaintarea în vârst─â, fiind reduse în cazul persoanelor cu afec╚Ťiuni cronice. 
Coenzimele ajut─â enzimele s─â func╚Ťioneze corespunz─âtor pentru a digera alimentele ╚Öi a îndeplini alte func╚Ťii ale organismului, inclusiv protejarea inimii ╚Öi a mu╚Öchilor scheletici. 
Tehnologia Nutri-Nano™ este o tehnologie patentat─â, ce transform─â substan╚Ťele nutritive solubile în gr─âsime în substan╚Ťe amfifile (solubile atât în gr─âsime cât ╚Öi în ap─â), beneficiind astfel de o absorb╚Ťie f─âr─â precedent, ce conduce la o mai bun─â biodisponibilitate ╚Öi eficien╚Ť─â superioar─â. 

A se administra ca supliment alimentar pentru adul╚Ťi, o (1) capsul─â moale pe zi, preferabil în timpul mesei.

Fiecare capsul─â moale asigur─â: 
Coenzima Q-10 Nutri-NanoTM (ubiquinon─â) 30 mg

Ambalaj: 50 capsule moi

 

Acest produs poate fi achizitionat folosind 207 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.