Solgar D-RIBOSE powder 150gr

Pudră de D-riboză

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Pudra de D-riboza / D-Ribose powder 150gr 

 

D-riboza este o componenta esentiala a nucleotidelor RNA si DNA, cat si un factor important in procesul de productie al energiei. Un nivel corespunzator de riboza la nivel celular este necesar pentru producerea eficienta de ATP (adenozin trifosfat). Studiile au demonstrat faptul ca D-riboza are efecte benefice in functionarea muschilor cardiaci si a sistemului muscular, facilitand producerea de energie in tot cuprinsul organismului. Poate fi combinata cu carnitina si CoQ-10.


Produsul poate fi consumat de vegetarieni 

A se administra ca supliment alimentar pentru adulti,  una (1)  lingurița pe zi, dizolvate în 250 ml apa, preferabil în timpul mesei.

Fiecare lingurita (aprox. 2,2 g) asigura: 
D-riboza 2.2 g


Ambalaj: 150gr pudra

 

Acest produs poate fi achizitionat folosind 386 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.