Solgar Advanced Multi-billion Dophilus 60cps

Dophilus® avansat cu miliarde de microorganisme

Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule & Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

Dophilus® avansat cu miliarde de microorganisme/Advanced multi-billion dophilus 60 veg. caps.

Exista aproximativ 500 de specii de bacterii care traiesc în tracturile noastre digestive. Majoritatea acestora sunt bacterii „prietenoase”, ce au un efect mutual benefic pentru noi, gazdele. Bacteriile prietenoase se hranesc cu fibre si, în acest proces, genereaza diferiti acizi organici ce pot modifica nivelul de aciditate al intestinelor, controland astfel raspandirea bacteriilor patogene. Acestea produc de asemenea și anumite vitamine, ajutând la digestia alimentelor cum ar fi lactoza din produsele lactate. Este, prin urmare, deosebit de importanta asigurarea echilibrului bacteriilor intestinale, in favoarea culturilor „prietenoase”, ce se poate realiza printr-o dieta corespunzatoare (saraca in zaharuri) si suplimentare cu probiotice.

Produsele probiotice SOLGAR sunt de regulă combinatii ce includ Lactobacillus acidophilus și Bifidobacterium lactis. Aceste două culturi predomina in diferite zone ale tractului digestiv si sunt rezistente la diferite conditii, fiind importante pentru sanatatea si funcționarea acestuia. Astfel de bacterii intestinale sunt usor distrus de antibiotice sau anumite tipuri de medicamente, fapt pentru care suplimentarea ne permite să mentinem nivelurile corespunzatoare de bacterii „prietenoase” si, în consecinta, un nivel ridicat al sanatatii.
Avansate de la Solgar asigura microorganisme benefice rezistente la aciditatea stomacului, endemice tractului digestiv inferior, ce contribuie la mentinerea sanatatii florei intestinale.Deoarece suplimentarea aportului de probiotice poate fi necesar din motive diferite pentru diferite grupe de vârsta, Solgar dispune de o gama potrivita pentru toate varstele și scopurile.

Probioticele Solgar:
• Sunt 100% lipsite de lactoza 
• Conțin polizaharide în capsule pentru a proteja nivelul redus de pH al stomacului si pentru a alimenta în mod simultan probioticele in tractul intestinal.
• Au o compozitie exacta, indiferent de lot
• Folosesc un proces special patentat de uscare la rece care le creste stabilitatea

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, una (1)  capsula vegetala pe zi, preferabil în timpul mesei

Fiecare capsulă vegetală asigura:

Complex avansat Dophilus® cu miliarde de microorganisme ce asigură: 
L. acidophilus, LA-5® 1.25 miliarde microorganisme 
B. lactis, BB-12® 1.25 miliarde microorganisme
L. paracasei, L. CASEI 431® 1.25 miliarde microorganisme
L. rhamnosus GG, LGG® 1.25 miliarde microorganism

Alte ingrediente
: maltodextrină, celuloză microcristalină, culturi, alginat de sodiu, dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal, celuloză vegetală
Ambalaj: 60 capsule vegetale

Notificare: SNPMAPS nr AA 7945/2014

Etichete: Capsule vegetale

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.