Solgar Acai Extract 60cps

Acai Extract 60cps

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule & Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

Fructele Acai contin substante extrem de benefice pentru organism, antioxidanti si alti nutrienti cum ar fi acizii grasi esentiali, vitaminele A, C și E, mineralele si oligoelementele.

Antioxidantii din fructele Acai, cunoscuti sub denumirea de polifenoli, se împart în antocianine, proantocianidine si alte flavonoide. Cele mai elementare antocianine din Acai sunt cianidin-3-glucozid si cianidin-3-rutinozid.

Studiile stiintifice demonstrează actiunea antioxidanta si anti-stres a fructelor de Acai, ce pot avea un efect pozitiv asupra unor numeroase probleme de sanatate ce afecteaza sistemul imunitar sau sanatatea cardiovasculara, protejand sistemul nervos central si în general prevenind deteriorarea celulara.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, una (1) capsula  pe zi, preferabil în timpul mesei.

Două (2) capsule moi asigura:

Extract de Acaí (Euterpe oleracea) (fruct) (extract 20:1 echivalent cu 1000 mg de pudra neprelucrata de fructe)50 mg

Ambalaj: 60 capsule moi

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.