Niavis Parasites Protect Complex Natural 60cps

Parasites Protect Complex Natural 60cps

Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Parasites Protect Complex Natural de la Niavis este un supliment alimentar formulat pentru a sprijini organismul în lupta împotriva paraziților intestinali și pentru a susține sănătatea sistemului digestiv. Acest complex natural combină extracte din plante cunoscute pentru proprietățile lor antiparazitare și de detoxifiere, oferind un suport eficient pentru eliminarea paraziților și menținerea unui mediu intestinal sănătos. Parasites Protect este ideal pentru persoanele care doresc să își protejeze organismul de infestările parazitare și să își îmbunătățească sănătatea digestivă.

Acest supliment utilizează ingrediente de înaltă calitate, selecționate pentru eficacitatea lor în combaterea paraziților și susținerea detoxifierii organismului. Fiecare capsulă de Parasites Protect oferă un suport natural și eficient pentru menținerea sănătății intestinale și a bunăstării generale.

Beneficii:

 1. Combaterea paraziților intestinali:

  • Proprietăți antiparazitare: Extractele de cuișoare și pelin-negru sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a elimina paraziții intestinali și de a proteja organismul de infestări.
 2. Susținerea sănătății digestive:

  • Digestie sănătoasă: Extractele de anghinare și senna ajută la menținerea sănătății sistemului digestiv, reducând inflamațiile și îmbunătățind funcția intestinală.
 3. Detoxifierea organismului:

  • Eliminarea toxinelor: Ingrediente precum pelin-negru și gențiană susțin detoxifierea organismului, contribuind la eliminarea toxinelor și a deșeurilor metabolice.
 4. Proprietăți antioxidante:

  • Protecția celulelor: Turmericul și salcâmul-japonez sunt bogate în antioxidanți, care protejează celulele împotriva stresului oxidativ și a deteriorării cauzate de radicalii liberi.
 5. Suport pentru sistemul imunitar:

  • Întărirea imunității: Cuișoarele și piperul-negru contribuie la întărirea sistemului imunitar, ajutând organismul să lupte împotriva infecțiilor și a paraziților.
 1.  

Caracteristici:

 • 100% natural: Extracte din plante de înaltă calitate, cunoscute pentru proprietățile lor antiparazitare și de detoxifiere, fără aditivi sau conservanți.
 • Formulă eficientă: Ideal pentru combaterea paraziților intestinali, susținerea sănătății digestive și detoxifierea organismului.
 • Capsule vegetale: Produsul este potrivit pentru vegani și vegetarieni.
 • Efecte rapide și eficiente: Extractele concentrate asigură efecte rapide și eficiente pentru sănătatea intestinală și bunăstarea generală.
 • Ambalaj practic: Flaconul de 60 de capsule este ușor de folosit și de depozitat,

Parasites Protect Complex Natural de la Niavis este destinat persoanelor care doresc să își protejeze organismul de infestările parazitare și să își îmbunătățească sănătatea digestivă într-un mod natural și eficient. Este ideal pentru cei care caută un supliment natural pentru a susține eliminarea paraziților și detoxifierea organismului. 

Parasites Protect Complex Natural:
- ajută la menținerea unei digestii sănătoase și la controlul nivelului de colesterol din sânge (Cuișoare)
- ajută la digerarea toxinelor (Piper-negru)
- ajută la menținerea sănătății rinichilor și a prostatei (Pelin-negru)
- contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal (Anghinare, Senna)
- menține sănătatea ficatului (Anghinare)
- ajută la menținerea funcțiilor fiziologice de purificare (Senna)
- ajută la digestia grăsimilor și împiedică acumularea grăsimilor în ficat (Turmeric)
- întărește organismul și asigură un plus de energie (Gențiana)
- are efect antioxidant / protejează organismul de acțiunea radicalilor liberi (Piper-negru, Cuișoare, Anghinare, Senna, Salcâm-japonez)

Mod de utilizare: 2 capsule pe zi / conform recomandării specialistului.

Ingrediente/capsulă:
- extract 4:1 din muguri florali de Cuișoare (Syzygium aromaticum) – 125 mg;

- extract 4:1 din părți aeriene de Pelin-negru (Artemisia vulgaris) – 125 mg;
- capsulă vegetală;
- Anghinare (Cynara scolymus) frunze extract apos (maltodextrină, dioxid de siliciu), standardizat cu min. 5% polifenoli exprimați în cinarină – 75 mg;
- extract 10:1 din frunze de Senna (Cassia angustifolia) – 55 mg;
- extract 4:1 din rădăcini de Gențiană (Gentiana lutea) – 25 mg;
- extract etil-acetic 50:1 din rizomi de Turmeric (Curcuma longa), conținând minimum 95% curcuminoide – 20 mg;
- extract etanolic din muguri florali de Salcâm-japonez (Sophora japonica), conținând 98% quercetină – 10 mg;
- extract hidroetanolic 5:1 din fructe de Piper-negru (Piper nigrum), conținând minimum 5% piperină – 5 mg.

Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului - Notificare nr. 16721 /30.08.2023.

Precauţii: A se consuma cu precauție de către femeile care sunt însărcinate, care alăptează sau care intenționează să rămână însărcinate.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

A se păstra bine inchis, ferit de lumină, de umiditate şi caldură.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Contraindicii: Este contraindicat în caz de alăptare, obstrucții biliare, litiază biliară, insuficiență hepatobiliară gravă, insuficiență renală gravă, stări grave de ulcer gastric, afecțiuni renale și hepatobiliare acute. Pentru alte posibile contraindicații, întrebați consultantul de specialitate înainte de utilizare.

Prezentare: flacon cu 60cps vegetale.

• Produs în ROMÂNIA

• Ingrediente NATURALE

Capsule vegetale (certificate VEGAN, NON GMO, fără dioxid de titan, fără adăugare de conservanți, fără tratament cu oxid de etilenă, fără tratament de iradiere și fără componente de origine animală)

Acest produs poate fi achizitionat folosind 33 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.