Solgar Children’s Chewable DHA chewie gels 90s

Children’s Chewable DHA chewie gels 90s

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Aromă naturală de fructe

Formulă specială, patentată, pe bază de ulei de ton presat la rece, cu stabilitate È™i calitate ridicată, având o concentraÈ›ie mare de acizi graÈ™i Omega 3 DHA È™i EPA (BioPureDHA™). DHA aparÈ›ine acizilor graÈ™i Omega 3 È™i este o componentă structurală esenÈ›ială a creierului È™i a retinei. Creierul este format în proporÈ›ie de 60% din acizi graÈ™i, cel mai prevalent dintre aceÈ™tia la nivelul creierului fiind DHA.  DHA este o componentă esenÈ›ială a procesului de dezvoltare a creierului È™i ochilor, în primele etape critice de dezvoltare a organismului uman, fiind necesar începând cu această perioadă până la maturitate. Conform datelor È™tiinÈ›ifice, nivelurile reduse de DHA la copii pot fi asociate unor schimbări comportamentale È™i de stare, pierderi de memorie È™i probleme vizuale È™i neurologice.

A se administra ca supliment alimentar pentru copii cu vârsta peste 4 ani, două (2) capsule masticabile chewie-gels™ pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului. MestecaÈ›i chewie-gels™ în întregime.

Două (2) capsule chewie-gels™ asigură: BioPure DHA™  Ulei purificat de ton  1.100 mg asigurând ulei de peÈ™te bogat în Omega-3: DHA (acid docosahexanoic) 200 mg EPA (acid eicosapentanoic) 48 mg.

 

Ambalaj: 90 chewie-gels

Producător: Solgar Inc., SUA

Acest produs poate fi achizitionat folosind 107 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.