Solgar WHEY TO GO PROTEIN VANILLA powder 340gr

Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Alte suplimente

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

SOLGAR PROTEINE WHEY TO GO VANILIE pudră 338 g

Mod de utilizare: numai pentru adulți, se adaugă 26 de grame (aprox. 1 nivel de lingura) la 237 ml de apă, lapte sau sursa preferată de suc și se amestecă. De considerat caloriile și / sau proteinele suplimentare furnizate de tipul preferat de lapte sau suc. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Ingrediente / lingura: Izolat de proteine 13.43 g, concentrat de proteine 10.12 g, arome (vanilie, unt și caramel), lecitină din floarea soarelui, agent de îngroșare (gumă celuloză), extract din stevie.

 

Valoare energetică / 26g:

430 KJ/102 Kcal

Valoare energetică / 100g:

1640 KJ/392 Kcal

Grăsime totală :

1.1 g

Grăsime totală :

4.3 g

Carbohidrati:

2.5 g

Carbohidrati:

9.5 g

Proteine:

18,73g

Proteine:

18,73g

Fibre

0.5 g

Fibre

2 g

Proteine

20 g

Proteine

76.9 g

Sare

0.3 g

Sare

1.3 g

 

*Zerul folosit în acest produs este obținut de la vaci netratate cu rBGH, hormon de crestere bovin recombinant.

Produsul poate fi consumat de lacto-vegetarieni.

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Dacă sunteți însărcinată, alăptați, vă aflați sub tratament medicamentos sau suferiți de o condiție medicală, consultați medicul sau farmacistul înainte de a administra acest produs. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la temperatura camerei (între 15 și 30o C), la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui. A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul valabilității. Vezi flacon pentru valabilitate și număr lot.

Notificare seria AC nr 1768/2016 ./Eliberat de INSP prin Centrul Regional de Sănătate Publică Cluj

Tara de origine: SUA

 

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.