Niavis Ulei de Avocado 10ml

Ulei de Avocado 10ml

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Uleiul de avocado (Persea Americana) reprezinta o sursă bogata de acizi grasi, mai ales acid oleic, care se regaseste si în uleiul de masline. Este un ulei mono-saturat, de tip baza (contribuie la raspandirea pe o suprafata mai mare a uleiurilor esentiale) are o culoare verde-masline, cu o textura densa si o aroma dulce, ca de nuca.
Acesta are rolul de a grabi procesul de regenerare celulara, de stimulare a cresterii rapide a parului, datorita continutului de vitamina E, contribuie la vindecarea ranilor si are proprietati antiinflamatoare. Uleiul de avocado este recomandat si pentru hidratarea in profunzime, fiind un ingredient de baza pentru produsele cosmetice de ingrijire a pielii uscate, insumand surse bogate de vitamine precum: A, B1, B2 si D.
Acidul oleic nu se oxideaza foarte rapid, ceea ce face ca uleiul de avocado sa aiba o perioada mai mare de valabilitate, iar la temperaturi ridicate nu îsi pierde din proprietăti.

Ingrediente: 100% ulei de avocado presat la rece (Persea Gratissima)

Compozitie: acid palmitic 5.0-25.0, acid palmitoleic 1.0-12.0, acid stearic <3.0, acid oleic 45.0-75.0, acid linoleic 5.0-20.0, acid linolenic <3.0

Metoda de obtinere: produs vegan, nemodificat chimic si fara parabeni, obtinut prin presare la rece

Beneficii:

  • datorita proprietatilor emoliente si de regenerare, uleiul de avocado este folosit adesea pentru tratarea unor probleme ale pielii precum psoriazisul sau eczema, deoarece calmeaza senzatia de mancarime sau uscaciune, calmeaza pielea deshidratata, afectata de factorii de mediu, de expunerea la soare si de schimbarle de clima
  • atenueaza petele si ajuta la estomaparea cicatricilor
  • cu un continut ridicat de lecitina, este utilizat si pentru ingrijirea buzelor
  • continand o cantitate mare de nutrienti precum proteine, vitamine, magneziu, fier, acid folic, este benefic in ingrijirea firului de par, stimuleaza cresterea parului, ajuta la calmarea scalpului iritat

Sugestii de utilizare:

  • ten si corp                     

– poate fi utilizat in stare de baza, ca atare- prin aplicare direct pe piele, par si buze

– se poate combina cu diverse uleiuri esentiale pentru masaj

– se poate mixa cu alte ingrediente cosmetice precum: creme pentru tratarea eczemelor, creme hidratante, balsam pentru buze

♥ sugestii de mixare cu uleiuri esentiale: portocale, lamaie, grapefruit, tea tree, de cocos, argan

  • scalp si par

– aplicat pe scalp, contribuie la calmarea scalpului iritat

– stimuleaza cresterea firului de par, conferindu-i totodata rezistenta si un aspect sanatos

– se recomanda ca tratament pentru par deteriorat, adesea supus tehnicilor dure de coafare, avand rol reparator a membranei parului

– in cosmetica este folosit ca ingredient in masca pentru par, sampon, balsam si diverse seruri

♥ sugestii de mixare cu uleiuri esentiale: menta, lavanda, ulei de jojoba si ulei de cocos, ulei de masline

Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii.
Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

Tara de origine: Africa de Sud

Gramaj: 10ml

Acest produs poate fi achizitionat folosind 6 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.