Niavis Pachet Seminte de In Zdrobite Ecologice/Bio 250g + Seminte de Chia Ecologice/Bio 125g + Seminte de Susan Integral Ecologice/Bio 250g + Seminte de Dovleac Ecologice/Bio 250g + Cadou Turmeric Pulbere Ecologica/Bio 125g

Pachet Seminte de In Zdrobite Ecologice/Bio 250g + Seminte de Chia Ecologice/Bio 125g + Seminte de Susan Integral Ecologice/Bio 250g + Seminte de Dovleac Ecologice/Bio 250g + Cadou Turmeric Pulbere Ecologica/Bio 125g

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse Alimentare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

Pachetul contine:

1 x Seminte de In Zdrobite Ecologice/Bio 250g

1 x Seminte de Chia Ecologice/Bio 125g

1 x Seminte de Susan Integral Ecologice/Bio 250g

1 x Seminte de Dovleac Ecologice/Bio 250g

1 x Cadou Turmeric Pulbere Ecologica/Bio 125g (CADOU)

 

  • Seminte de In Zdrobite Ecologice/Bio 250g

Semintele de In (Linum usitatissimum) au proprietati benefice mentinerii sanatatii, fiind de altfel unele dintre cele mai bogate seminte in substante nutritive. Semintele de In zdrobite  reprezinta o sursa bogata de grasimi esentiale Omega 3 si o sursa foarte buna de vitamina B1, Mangan, Magneziu, Fosfor si Cupru.

Ingrediente: 100% Seminte de IN zdrobite

Recomandari de utilizare: adaugati seminte de In zdrobite in retele dvs preferate, in preparatele de panificatie, in paine, dulciuri si in cerealele musli de dimineata.

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine: Bulgaria

 

  • Seminte de Chia Ecologice/Bio 125g

In ciuda aparentelor aceste seminte micute sunt pline de nutrienti importanti.
Sunt o excelenta sursa de acizi grasi Omega 3, care ajuta la cresterea nivelului de colesterol bun, ce protejeaza inima de diverse afectiuni. De asemenea semintele de chia sunt bogate in antioxidanti si sunt pline de fibre, magneziu, zinc, fier si calciu.

Ingrediente:100% seminte de Chia

Recomandari de utilizare: Dupa preferinta si gust! 

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine: Paraguay

 

  • Seminte de Susan Integral Ecologice/Bio 250g

Semintele de susan sunt o uimitoare sursa de beneficii pentru sanatate, fiind pline de principii nutritive si recunoscute pentru faptul ca au cel mai ridicat continut de calciu dintre seminte. Pe langa calciu, mai contin vitaminele E, B6 dar si magneziu, fosfor si cupru.

Ingrediente: 100% Seminte de Susan integral (Sesamum indicum)

Recomandari de utilizare:Seminţele de susan pot fi consumate ca atare în diverse preparate culinare sau pisate si mai apoi adăugate în diverse salate, sosuri sau deserturi.

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine:Ethiopia

 

  • Seminte de Dovleac Ecologice/Bio 250g

Semintele de dovleac sunt un adevarat elixir pentru sanatate avand numeroase beneficii datorita continutului ridicat de minerale precum fosfor, magneziu, mangan, fier si cupru, zinc, dar si vitamina K. Consumate crude sau amestecate cu alte ingrediente, semintele de dovleac te pot ajuta sa ai o sanatate de fier.

Ingrediente:100% miez din seminte de dovleac

Recomandari de utilizare: dupa preferinte (in salate, cereale, supe, produse de patiserie, etc)

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine: China

 

  • Cadou Turmeric Pulbere Ecologica/Bio 125g (CADOU)

Turmericul (Curcuma) este un condiment extras din radacina plantei de Curcuma longa care contine substante biologice active (curcuminoide) care au proprietati antioxidante puternice. Acestea neutralizeaza efectele daunatoare ale radicalilor liberi si apara organismul de bacterii. Se estimeaza ca in 100 g de turmeric se afla 3-5 grame de curcumina.

Ingrediente: 100% pulbere de Turmeric (Curcuma Longa)

Recomandari de utilizare: se recomanda utilizarea zilnica de aproximativ 5g. Ca si modalitate de introducere in alimentatie se poate adauga in apa, lapte, smoothiuri sau sucuri de fructe. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine:India

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.