Bielenda MAKE-UP ACADEMIE PEARL BASE - Baza de machiaj roz 30g

Baza de machiaj roz

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cosmetice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

Gelul cu perle este metoda perfectă pentru obţinerea unui aspect atractiv al tenului palid, obosit, fără viaţă, crescând, în acelaşi timp, nivelul de hidratare.

Dozatorul inteligent transformă perlele suspendate într-un ser uşor catifelat care se adaptează perfect pielii. Baza este foarte uşoară, nelipicioasă, şi se absoarbe rapid.

Gramaj 30g

Acţiune

PERLELE ROZ îmbunătăţesc vizibil aspectul şi culoarea pielii, iluminează şi oferă pielii o strălucire radiantă.

Efect

Pigmenţii iluminatori strălucitori creează o peliculă subţire  la suprafaţa pielii, redau un efect discret şi natural al pielii bine-întreţinute, iar faţa recapătă un aspect plăcut.

Utilizare

Produsul poate fi utilizat ca bază pentru machiaj (în cazul tenului normal nu este nevoie de aplicarea unei creme hidratante), dar şi pentru utilizare zilnică. În cazul în care doriţi o bază strălucitoare atrăgătoare, dar subtilă, puteţi combina produsul cu primerul dvs. favorit, apoi aplicaţi-l uniform pe faţă cu ajutorul degetelor.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.