Bielenda SEXY LOOK Ser pentru bust cu efect de lifting si tonifiere 125ml

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Corp

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

O formula modernă, extrem de eficientă de modelare si întărire a pielii bustului, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea, oferă un efect vizibil de mărire si ridicăre a bustului. Bustul are o formă frumoasă, este mai atractiv, seducător și sexy.

Produs recomandat pentru femeile care doresc un bust mai atractiv; pentru femeile cu simptome de pierdere a fermității, de exemplu, după diete sau dupa nastere.

Acțiune

BURN FIRMING TECHNOLOGY PROFESSIONAL 4D, cea mai recentă tehnologie in cosmetologie și estetică inspirată de cele mai recente progrese în medicina cosmetică și estetică, maximizează utilizarea ingredientelor active extrem de eficiente, cu efecte dovedite, efecte de ridicare și modelare, îmbunatățind aspectul general al bustului.

Ingrediente active:

COLAGEN - Îmbunătățește structura și elasticitatea pielii. El este responsabil pentru fermitate și elasticitate, netezește, revitalizează și hidratează pielea cât mai mult posibil.

BIO - BUSTYL - stimulează sinteza colagenului și a elastinei și completează elasticitatea pielii. Strânge și întăreste pielea bustului, oferindu-i  volum.

KIGELIA AFRICANA - un extract din plantei, cu efecte dovedite privind efectul de ridicare și întărire a bustului, așa-numitul efectul de PUSH-UP. Îmbunătățește starea pielii, inhibând procesul de îmbătrânire și împiedicand în mod eficient lasarea acesteia.

CENTELLA ASIATICA stimulează reînnoirea celulelor, îmbunătățește circulația subcutanată, întărește pielea și îmbunătățește tenul. Modulează structura pielii pe mai multe niveluri, hidratează, previne procesele de îmbătrânire a pielii.

Efect
Bust frumos, elastic, extrem de atractiv.

Eficienta confirmata
+ 2 cm PUSH-UP ⃰

96% tonifiaza pielea bustului ⃰

* Un test realizat timp de 6 săptămâni pe un grup selectat de femei, care dupa efectuarea testului au prezentat un push-up de 2 cm.

Utilizare

Masați în pielea bustului cu mișcări circulare de jos în sus. Lăsați să se absoarbă. Nu clăti. Cele mai bune rezultate sunt obținute folosind tratament sistematic 2 x pe zi.

 

AVERTIZARE! -Nu utilizați produsul daca aveti  probleme de sănătate legate de sâni.
                       -Nu utilizati produsul daca alaptati.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.