Solgar Health Pack "Men's Health"

Health Pack "Men's Health"

Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule & Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

  1. Men’s Health Pack
    Pachetul contine 1x Male Multiple (Multivitamine pentru bărbați 60tabs) + 1x Omega-3 Triple Strength softgels 50s

    1. Male Multiple (Multivitamine pentru bărbați 60tabs)

Formulă avansată ce vizează optimizarea sănătății bărbaților. În mod specific, Complexul pentru bărbați, pe lângă alte substanțe nutritive, asigură zinc și licopen organismului, substanțe ce pot contribui la sănătatea prostatei. Poate reprezenta un adjuvant al sistemului reproducător și poate întări sistemul cardiovascular. Complexul pentru bărbați asigură energie și contribuie la absorbția micronutrienților din alimentație.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, un  (1) comprimat filmat pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Trei (3) tablete asigură: Calciu (sub formă de carbonat, bisglicinat†, citrat) 400 mg 50%VNR*, Magneziu (sub formă de oxid, citrat, bisglicinat) 400 mg 107%VNR*, Vitamina C (sub formă de acid ascorbic) 400 mg 500%VNR*,Vitamina E (400 UI, sub formă de succinat de d-alfa tocoferil) 268 mg α-ΤΕ 2233%VNR*, Colină (sub formă de bitartrat) 100 mg, Inositol 100 mg, Acid pantotenic (sub formă de pantotenat de calciu) 80 mg 1333%VNR*, Vitamina B6 (sub formă de clorhidrat de piridoxină) 75 mg** 5357%VNR*, Bioflavonoide din citrice (sub formă de prep.) 25 mg, Betacaroten din surse naturale (sub formă de prep.) 5,5 mg, asigurând alte carotenoide 15 µg, Tiamină (B1, sub formă de mononitrat de tiamină) 50 mg 4546%VNR*, Niacină (B3, sub formă de nicotinamidă) 60 mg NE 375%VNR*, Vitamina B12 (sub formă de cianocobalamină prep.) 500 µg 20,000% VNR*, Riboflavină (B2, sub formă de riboflavină, riboflavină-5-fosfat) 50 mg 3572%VNR*, Seleniu (sub formăde selenometionină) 200 µg 364%VNR*, Zinc (sub formă de bisglicinat , oxid) 15 mg 150%VNR*, Biotină (sub formă de prep.) 300 µg 600%VNR*, Licopen din surse naturale (sub formă de prep. tomate) 1 mg, Cupru (sub formă de bisglicinat†) 1500 µg 150%VNR*, Mangan (sub formă de bisglicinat) 2 mg 100%VNR*, Bor (sub formă de borat de sodiu, acid citric) 0,25 mg, Vitamina D (400 UI, sub formă de D2, ergocalciferol) 10 µg 200%VNR *, Crom (sub formă de picolinat) 200 µg 500%VNR*, Acid folic (sub formă de prep.) 400 µg 200%VNR*, Iod (sub formă de iodură de potasiu prep.) 150 µg 100%VNR*.

 

Ingrediente/tabletă: : amestec de minerale (carbonat, bisglicinat și citrat de calciu; oxid, citrat și bisglicinat de magneziu; bisglicinat de fier; bisglicinat de zinc, bisglicinat de cupru; bisglicinat de mangan); Vitamina C/L-acid ascorbic; Vitamina E/d-alfa succinat de tocoferil; agent de încărcare (celuloză microcristalină); bitartrat de colină; agenți de glazurare hidroxipropilmetilceluloză, glicerină vegetală (din ulei de palmier si de cocotier), clorofilină, dioxid de titan; agent de îngroșare: gumă de celuloză; agenți antiaglomeranți:
dioxid de siliciu, acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal; inozitol (polivinilpirolidonă); D-pantotenat de calciu; vitamina B6/clorhidrat de piridoxină; bioflavonoide din pericarp de citrice (Citrus sp.); beta-caroten natural (alginat, gumă arabică, amidon din mazăre); Vitamina B1/mononitrat de tiamină; nicotinamidă; Vitamina B12/ciancobalamină (manitol); vitamina B2/riboflavină, riboflavin-5 '-fosfat de sodiu; L-selenometionină; D-biotină 1 % (fosfat dicalcic); licopen 5%, Vitamina D2/ergocalciferol (maltodextrină, tocoferol, etilceluloză); acid boric, acid folic (fosfat dicalcic), amestec de carotenoide din algă Dunaliella salina; iodură de potasiu; picolinat de crom.

Nu conține zahăr, sare, gluten de grâu, drojdie, lapte, conservanți, arome artificiale.

Potrivit pentru vegani.

Contraindicatii: Daca vă aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs. 

 

    1. Omega-3 Triple Strength softgels 50s

Concentrație ridicată de acizi grași Omega-3 presați la rece, fără aditivi. Furnizează doze ridicate de acizi polinesaturați EPA și DHA din ulei de pește de apă rece (anșoa, sardine, macrou).

Omega-3 ajută la protejarea sistemului cardiovascular și a nivelurilor normale ale colesterolului din sânge, la funcționarea normală a creierului și a vederii. În doza de 3 g au de asemenea o acțiune dovedită în menținerea tensiunii arteriale normale. Deosebit de util în special în cazurile de colesterol ridicat, tensiune arterială ridicată, dar și pentru nevoia de consolidare a funcțiilor creierului.

Se administrează 1-2 capsule moi pe zi, preferabil în timpul mesei.

O (1) capsulă gelatinoasă moale conține:

Concentrat de ulei de pește din pești de apă rece 1400mg, care asigură:

Acid eicosapentanoic (EPA) 504 mg, acid docosahexanoic (DHA) 378 mg.

Alte ingrediente: Ulei de pește, gelatină, glicerină vegetală, tocoferol natural amestecat. Conține pește (hamsie, hering, macrou, sardine).

Nu contine: Gluten, grâu, lapte, drojdie, zahăr, sodiu, aromă artificială, îndulcitor, conservanți și coloranți.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.